Danijela Dvornik poručila što misli o Ellinoj vezi i oplela po Hrvatskoj

Danijela Dvornik poručila što misli o Ellinoj vezi i oplela po Hrvatskoj

Foto: Facebook

DANIJELA DVORNIK otišla je u posjet svojoj kćeri Elli u London.

U kolumni koju je napisala za Flash.hr ispričala je kako su se njih dvije provele za njihovog boravka tamo, ali i što misli o njezinoj vezi i životu s 13 godina starijim Britancem.

"Za rođendan od kćeri, dobila sam avionsku kartu do Londona i nazad. S obzirom da sam navršila tada 48 godina, bilo bi prikladnije da mi je uz kartu, poslala i ček od par tisuća teško zarađenih funti (ima starijeg frajera i to nekih 13 godina, sram da je bude, koji ima svoju firmu za mobilno oglašavanje pa mu tu ogromnu razliku u godinama opraštam). Mislim 13 godina razlike???? WTF??…. Muka mi je, trebala je naći nekog dripca koji nema pojma o životu pa da 'skvota' po Londonu!!!", napisala je sarkastično na početku, tako dajući do znanja što misli o komentarima dežurnih dušobrižnika o Ellinom ljubavnom izboru.

Pišući o odlasku Hrvatsku je nazivala Apsurdistanom, a pohvalila se i da je bila je u Londonu bila na partyju s tematikom "50 nijansi sive" kojeg bi "naši mediji prozvali Sodomom i Gomorom, mene proglasili luđakinjom, a kćer vjerojatno spalili na lomači".

Na svoj način pohvalila je i ljude koji u Velikoj Britaniji "stalno rade", njihove prodavače i ugostitelje, a prokomentirala je i skupe automobile na cesti: "Stajala sam neko vrijeme i gledala u te aute, gledala tko ih vozi i pitala se 'odakle njima lova za ove igračke, a? Gdje su bili 1991?'. Ella me vukla da idemo na kavu u jedan caffe, ali ja nisam mogla odvuć misli od tih automobila i njihovih vlasnika. Pitala sam Ellu u čudu, pa dobro jel se itko pita odakle njima lova i jel’ imaju šatoraše? Mislim, kakva je ovo nacija ako njihovi veterani iz 2. svjetskog rata ne dižu šatore ispred parlamenta ili Kraljevske palače? Pa nije vrag da su zadovoljni!".

Nakon što je prokomentirala kako se crkve u Londonu same financiraju tako što se iznajmljuju, recimo za party, tekst je završila riječima: "Evo ova (crkva) oko koje se digla prašina u Kninu... Kakav party bi se tu mogao organizirat?. Npr. DERRICK MAY… tata tehna… aaaaa…. U onom bliještećem ambijentu? A nakon partija, odmah na misu. Ne znam, meni je Apsurdistan ludilo zemlja, uopće ne kužim zašto mladi odlaze iz nje... Ko je još vidio raditi?".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara