Danijela Martinović vježbama u paru pokazala zavidnu formu

Foto: Press

GLAZBENICA Danijela Martinović vježbama u paru sa sportskim trenerom Marijem Anićem Kremićem pokazala je zavidnu sportsku formu i odličan izgled u novom broju besplatnog mjesečnika ZG SPORT. U rubrici Vježbajte s Marijem mladi sportski trener iz projekta Pokreni se ugostio je Danijelu, a čitatelji će vježbe imati priliku i samostalno isprobati u vlastitom domu.

"Odlično sam se zabavila, ali i natrenirala snimajući vježbe za ZG SPORT. Iako je ljeto završilo preporučujem svima da se aktivno bave vježbanjem. Ove vježbe su zanimljive i prakticirati ću ih u paru. Inače, sport je moja svakodnevica, redovno vježbam jogu, ali se i nastojim što više kretati!", izjavila je Danijela.

Nakon ljetne stanke novi broj zanimljivog besplatnog mjesečnika donosi brojne sportske teme poput dolaska KHL-a u Zagreb, vaterpola, rukometa i nogometa, ali i zanimljive sportske razgovore te aktualne lifestyle teme. ZG SPORT može se pronaći na svim najvažnijim sportskim događajima u Zagrebu i okolici, vodećim fitness centrima ali i drugim javnim mjestima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara