Dijamantne zvečke, ljute pile i privatni avioni: Upoznajte najrazmaženiju djecu poznatih

Foto: JLP

 

BOGATI i slavni vole se natjecati u tome tko će više razmaziti svoju djecu, a posljednji primjer je Tom Cruise, koji je svojoj kćeri Suri poklonio privatni zrakoplov.

 

Da nisu ni ostali celebrityji imuni na ovaj trend pokazuje pregled kojeg je sastavio Entertainment Fix:

 

1. Emme i Max Anthony

 

 

Trogodišnji blizanci Jennifer Lopez i bivšeg joj supruga Marca Anthonyja tek su prohodali, ali zato spavaju na najskupljem egipatskom pamuku i posteljinama od par tisuća dolara. Oboje su dobili dijamantne zvečke, a J. Lo plaća 600,000 dolara na mjesec zaštitarima, dadilji i maserima koji se brinu da su blizanci uvijek zadovoljni.

 

2. Monroe i Moroccan Carrey

 

 

Blizanci, ponosnih roditelja Mariah Carey i Nicka Cannona imaju vjerojatno najskuplju dječju sobu na svijetu, opremljenu namještajem od bjelokosti, bordurama od zlata i plazmom. Blizanci također imaju dijamantne igle za pelene i više od 50 pari cipela svaki.

 

3. Justin Combs

 

 

Njegov otac P Diddy je poznat po ekstravagantnom načinu života, a čini se da jabuka ne pada daleko od stabla. Tako je Justin za šesnaesti rođendan dobio skupocjenog Maybacha s vozačem, tulum na kojem je pjevala Nicki Minaj i kolekciju dijamantnog nakita.

 

4. Max Bratman

 

 

Sin poznate pjevačice Christine Aguilere je dobio 1,5 milijun dolara prije nego što je progovorio. To je naime, cijena za koju je pjevačica pristala prodati slike magazinu People nakon njegovog rođenja. Isto tako mu je uredila sobu u stilu gusarskog broda i zamijenila sve "obične" igračke dizajnerskim.

 

5. Elijah Furnish John

 

 

Sin Eltona Johna i Davida Furnisha je rođen uz pomoć surogat majke, kojoj je par kupio stan od nevjerojatnih 1,3 milijuna dolara. Mali Elijah također uživa u par dadilja i specijalno izrađenoj kolijevci.

 

6. Lourdes Leon

 

 

Kći kraljice popa mjesečno troši čak 100.000 dolara na garderobu, a ona i mama Madonna obožavaju ići na manikuru i kozmetičke tretmane zajedno.

 

7. Suri Cruise

 

 

Osim zrakoplova, malena Suri ima garderobu vrijednu gotovo 4 milijuna dolara. Od svoje treće godine nosi štikle, šminka se, zna koristiti iPad, a jednom je cijeli zoološki vrt bio zatvoren samo kako bi mogla pogledati životinje u miru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara