Dijeta Dwaynea Johnsona previše je za običnog smrtnika

Dijeta Dwaynea Johnsona previše je za običnog smrtnika

Foto: Press

NAKON što su vidjeli što svakodnevno jede, mnogima je postalo jasno zašto je Dwayne "The Rock" Johnson izabran da glumi Herkulesa.

Naime, Johnson je ranije ovog mjeseca za časopis Muscle & Fitness otkrio svoju dijetu. Njegov se plan prehrane sastoji od ribe, odreska, jaja, krumpira i povrća, a podijeljen je na sedam obroka i ukupno ima 5165 kalorija.

I dok je ovo sasvim uobičajeno za grdosiju kao što je Johnson, Sean Evans iz Complexa na vlastitoj se koži uvjerio da je Rockova dijeta previše za običnog smrtnika.

Naime, Evans je prihvatio izazov i pokušao pojesti ono što i Rock te između obroka ubacio i malo treninga.

Nije bilo jednostavno.

Evans je mrzio ribu, povratio je nakon četvrtog obroka i preskočio šesti. No, iz svega je izašao s novostečenim poštovanjem za akcijsku zvijezdu.

"Poštujem Rocka. Što da imate njegov novac i uspjeh? Biste li se budili u četiri ujutro i mahnito radili trening nogu i jeli svaka dva sata? Poštujte ga. Prokleto poštujte Dwaynea Johnsona", rekao je Evans.

Johnsona je video nasmijao, a na svom je profilu na Twitteru napisao: "Zaboravio si i na to da 14 sati dnevno provedem na snimanju. Da ti je i to pošlo za rukom, rasturao bi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara