Dikan ponovno prodaje kuću u Dubrovniku

Foto: Broker Real Estate

KONTROVERZNI poduzetnik Josip Radeljak Dikan prodaje kuću u povijesnoj jezgri za milijun eura, a oglas je objavljen 23. ožujka na jednom specijaliziranom portalu, piše Dubrovnik.net.

Kuća je opisana kao "atraktivna nekretnina od 220 kvadrata u blizini Straduna, luksuzno namještena".

Inače, radi se o nekretnini zbog koje je Radeljak prijavljen i osuđen na godinu dana zatvora za ozbiljnu devastaciju kulturnog dobra, a valja podsjetiti i kako je Radeljak istu kuću prodavao i 2009., ali tada je za nju tražio dva milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dikanov sin Leo tada je tvrdio kako postoje zainteresirani kupci te da zbog gužve koju stvaraju gosti s kruzera, Dubrovnik više nije atraktivna destinacija.

Jedan od razloga zbog koji Dubrovnik više nije atraktivan, barem što se Josipa Radeljaka tiče, svakako su i neugodnosti koje je imao nakon što je javnost doznala za aferu "nasljedstva Aksela Petrovića" u kojoj se Dikan pojavio kao jedan od nasljednika njegova bogatstva.

Naime, javnost je bila zgrožena njegovim ponašanjem prema Akselovoj sestri Vandi koja ga je prijavila za krivotvorenje oporuke o čemu se još uvijek vodi sudski spor, a zbog toga se u jednom dubrovačkom kafiću sukobio sa skladateljem Đelom Jusićem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara