Discover Croatia - Exploring Route: Ekipa stranih novinara i blogera započela avanturu po Hrvatskoj

Foto: Facebook

AMERIČKA novinarka Ashley Colburn, koja je i ranije snimala diljem Hrvatske, ovog se puta odlučila za snimanje Senja i okolice.

Radi se o projektu "Discover Croatia - Exploring Route" u sklopu kojeg strani turisti i novinari kroz direktno iskustvo brendiraju Hrvatsku, a odlučili su se za formu showa koji prati turiste na proputovanju kroz Hrvatsku. Discover Croatia projekt je tvrtke Dhar-Media, agencije pod čijim vlasništvom je i brand Touristar TV, a Ashley Colburn je angažirana kao voditeljica na snimanjima.

Projekt je pokrenut uz podršku turističkih zajednica s ciljem predstavljanja hrvatske turističke ponude na jedinstven način koristeći najnovije tehnologije i kanale komunikacije.Uz Ashley Colburn u projekt je uključeno i pet turista-novinara i blogera iz Francuske, Španjolske, Brazila, Amerike i Finske.

Prvi dio serijala snima se tijekom rujna, a ekipa će posjetiti Grad Zagreb, Zagrebačku županiju, Ličko-senjsku županiju, Šibensko-kninsku županiju, Grad Split, Grad Sinj, Makarsku rivijeru i Dubrovačko-neretvansku županiju, piše Novi list.

Valja spomenuti i kako će zainteresirani serijal moći besplatno pogledati na www.touristar.tv uz mogućnost potpuno slobodnog dijeljenja na svim društvenim mrežama bez ograničenja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara