Divna stvorenja - savršen film za Valentinovo

Divna stvorenja - savršen film za Valentinovo

Foto: Press

POSTOJALA je jedna ljubav koja je pobijedila vrijeme, no može li pobijediti i magiju? Divna stvorenja najbolji su izbor za današnji odlazak u multiplekse CineStar.

Film koji će ponoviti, a možda i nadmašiti fantastičan filmski uspjeh "Sum­rak sage", snimljen po istoimenom serijalu knjiga za mlade o fatalnoj ljuba­vi i mračnoj opasnoj tajni, uvući će gledatelje u mračni gotički svijet magi­je i misterije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nadnaravna ljubavna priča DIVNA STVORENJA rađena je prema bestseleru autorica Kami Garcije i Margaret Stohl. Sedamnaestogodišnji Ethan Wate (Alden Ehrenreich) mjesecima sanja isti san. Tajanstvena djevojka čeka ga na bojištu u jeku Građanskog rata. On silno želi ostati s njom, ali prijeti mu opasnost - svaki put kad udari munja zvukom koji nalikuje na pucanj

Ethan umire prije no što stigne do djevojke. Opasni svijet iz sna Ethanu je draži od stvarnosti u Gatlinu u Južnoj Karolini, malom konzervativnom juž­njačkom gradiću koji kao da nije u 21. stoljeću, u kojem se ništa ne mije­nja i nema nikakvih događaja. Živi s ocem koji se potpuno povukao u svoj svijet nakon iznenadne smrti mladićeve majke i žudi za životom o kojem može samo čitati.Stvari se mijenjaju dolaskom Lene Duchannes (Alice En­glert), lijepe i zagonetne nećakinje Macona Ravenwooda (Jeremy Irons), vlasnika gotičkog imanja Ravenwood Manor.  Ethana djevojka odmah pri­vuče mada se čini kao da ju prati neka zla sila i postaje očito da ona pripa­da obitelji čarobnjaka s moćima koje su izvan njene kontrole. Grad kojim upravlja konzervativna gđa Lincoln (Emma Thompson) želi da ona bude protjerana. Čak i sveznajuća knjižničarka Amma (Viola Davis) boji se po­navljanja povijesti obilježene obiteljskim tajnama i prokletstvom koje se nadvilo nad Lenu s približavanjem djevojčinog šesnaestog rođendana. Up­ravo tada ona će pripasti Svjetlu ili Tami. 

No sudbina djevojke mogla bi već biti zapečaćena kletvom koja nju i Ethana uvlači u mrežu magije i svi­jet pun opasnosti iz kojega možda i nema bijega.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara