Dođite na "Tulum useljenja Judith Reisman u Hrvatsku": Mjesto održavanja - Goli otok!

Screenshot: Facebook

"PREDAVANJE Ave Karabatić u Saboru" prije nekoliko je dana postalo pravi hit na Facebooku, a nakon što je taj event (pod nerazjašnjenim okolnostima) uklonjen, autori su odlučili da je došlo  vrijeme za novi.

A s obzirom na to da je saga boravka Judith Reisman u Hrvatskoj dobila novi nastavak, bilo je samo pitanje vremena kad će se na Facebooku pojaviti i nastavak zafrkancije. Budući da je Reisman najavila tužbu protiv nekih domaćih medija i pritom napomenula da se ne zna dokad će ostati u Hrvatskoj, novi event na Facebooku nosi prigodan naziv "Tulum useljenja Judith Reisman u Hrvatsku", a lokacijski je smješten na Goli otok.

Osim zabavnih objašnjenja razloga zbog kojih je event osnovan tu su i osobne "ispričnice" nekih slavnih faca, uključujući Sanadera, Karamarka i, naravno, Avu Karabatić. Pročitajte na što pozivaju iz Zagreb Buzza.

Nakon mnogih šarlatana i glumaca, našu malu državu je posjetila i cijenjena američka znanstvenica Judith Reisman.

Iako nitko zapravo ne zna tko je ona, ubrzo je stekla simpatije određenog dijela hrvatske javnosti. Nakon njezinog predavanja u Saboru, internetom je ubrzo odjeknula bomba o dodatnim predavanjima koje su zakazali svi koji su imali nešto reći, a nisu znali gdje i kako se izraziti. Ubrzo je event nestao, što još do današnjeg dana nije razjašnjeno (sumnja se na posebno istrenirane ovce koje žvaču žice od interneta, a trenutno su u posjedu g. Karamarka).

U kratkoj izjavi za medije, dr. Reisman je izrazila oduševljenje Hrvatskom prvenstveno jer "ne postoji zemlja na svijetu u kojoj totalni anonimusi mogu biti u svim medijima" te je bila izuzetno ponosna na činjenicu da su ju prihvatile sve relevantnije osobe u zemlji, što i sama priznaje "nikada se do sada nije dogodilo."

Dr. Reisman je također izjavila da ne može vjerovati kako je Hrvatska lijepa te joj je žao što do prije dva tjedna nije znala što je to Hrvatska uopće i da će svim svojim živućim rođacima u Americi poslati brzojav da "Hrvatska ipak nije ona vrsta talijanskog umaka nego prava država. Zamislite!"

No, kako to obično biva, mnogi zli jezici, ljubomorni na nečiji uspjeh su počeli širiti maliciozne tračeve. Tako su neki mediji izjavili da je dr. Reisman "hodajuća sprdnja" (što naravno nije točno, ona je jedva hodajuća sprdnja) na što je Reisman objavila da će podići tužbu.

Kako je ona ipak iz Amerike (gdje možete tužiti kafić jer ste se opekli na vruću kavu), cijeli slučaj će biti medijski popraćen. RTL već najavljuje reality show, Nova TV snima Dnevnik specijal (s komentarom Mislava Bage) dok se na HRT-u snima dramska serija o životu dr. Reisman u režiji Antuna Vrdoljaka.

No, kako bismo opravdali reputaciju Hrvata kao gostoljubive nacije, vrijeme je da priredimo gđi. Reisman veliki tulum useljenja! Mole se gosti da ponesu nešto hrane i pića, iako ne treba pretjerivati, za hranu će se pobrinuti Jacques Houdek dok će piće dostaviti g. Vladimir Šeks.

Prijedloge za tulum pišite u komentarima!

UPDATE: Ovdje su isprike i razlozi zašto neki ne mogu doći:

SIMONA GOTOVAC: "Žao mi je ali trenutno završavam svoju prvu knjigu "Od kurve do kuharice - kako mi je sveta voda spasila život i izliječila bulimiju"
MIRELA HOLY: "Na eventu piše da je dress code šareno. Bitch please"
IVO SANADER: "Jel ovo zajebancija?"
RADIMIR ČAČIĆ: "Auto mi je na servisu."
ZORAN MILANOVIĆ: "Idem kod kozmetičarke pa na nokte"
ŽUŽI JELINEK: "Još se oporavljam od operacije kukova"
JADRANKA KOSOR: "Imam tečaj iz engleskog"
TOMISLAV KARAMARKO: "Spominje se roštilj, ja ne jedem svinjetinu"
AVA KARABATIĆ: (...) (gospođica Karabatić je previše uzrujana zbog činjenice da je njezino prošlo predavanje otkazano)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara