Dokaz da je baš svemu u životu bolje pristupiti uz malo dobre volje

Dokaz da je baš svemu u životu bolje pristupiti uz malo dobre volje

Screenshot: YouTube

KAD SE nađemo u teškim životnim situacijama, mnogi od nas skloni su tomu da tonu sve dublje i dublje, u nemogućnosti vidjeti ili pronaći nešto dobro u onome što se događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
A dokaz da je svakoj situaciji u životu moguće pristupiti na pozitivan način ovih se dana počeo širiti internetom u vidu snimke koja je objavljena na YouTubeu pod nazivom "Deb's OR Flash Mob". U njoj se može vidjeti kako se Deborah Cohan, prije dvostruke mastektomije kojoj se podvrgnula prije nekoliko dana, zabavlja s medicinskim osobljem. Cohan, inače majka dvoje djece i ginekologica, svoj je plesni party održala u bolnici Mt. Zion u San Franciscu, piše Huffington Post.

Osim što je snimila ovaj video Cohan je od svoje obitelji i prijatelja zatražila da i oni naprave isto kako bi ih mogla gledati kako plešu za vrijeme svog oporavka: "Imam viziju video montaže koja liječi. Ništa mi ne donosi veću radost od navođenja drugih na ples, pokret, pravo prisustvo u svojem tijelu. Jeste li sa mnom?", napisala je na svojoj stranici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara