Donirala bubreg potpunom strancu, a danas je s njim zaručena i očekuje bebu

Donirala bubreg potpunom strancu, a danas je s njim zaručena i očekuje bebu

Screenshot: USA Today

PRIJE nekoliko godina, Ashley Mclntyre odlučila je donirati svoj bubreg potpunom strancu, ne znajući da će to biti upravo njen budući suprug s kojim danas očekuje dijete.

"Nije trebalo dugo da shvatimo kako smo stvoreni jedno za drugo", komentirala je 25-godišnja Ashley svoju vezu s Dannyjem Robinsonom, prenosi Yahoo.

Sve je započelo u siječnju prošle godine. Ashley je načula razgovor između majke i bake koje su prepričavale priču koju su čule na radiju. Radilo se o 25-godišnjaku koji je hitno trebao transplantaciju bubrega, a povrh svega, mladić je 2012. izgubio oca koji je preminuo od tumora na mozgu te mu je obiteljska kuća izgorjela na Božić 2011. godine.

Ashley je njegova priča dirnula, a kada je njezina majka komentirala kako bi mu "poklonila svoj bubreg, s obzirom na to da imaju istu krvnu grupu, no da ne može zbog zdravstvenih problema", Ashley nije dvojila ni sekunde.

"Pomislila sam kako imam istu krvnu grupu i da sam potpuno zdrava", otkrila je djevojka.

Sljedeći dan prijavila se na testiranja, a Dannyja nije htjela upoznati sve dok rezultati pretraga nisu pokazali kako mu može darovati bubreg.

Napokon su se upoznali u ožujku prošle godine, i odmah joj je "bio sladak", ali u tom trenutku nije mogla zamisliti da će s njim biti u vezi.

"Čim smo počeli razgovarati, imala sam osjećaj kao da se znamo oduvijek", komentirala je djevojka.

U travnju je potom Dannyju transplantiran bubreg njegove današnje zaručnice, s kojom je službeno prohodao u lipnju prošle godine.

"On je doista dobra osoba i zajedno se odlično zabavljamo. On će biti super tata", pohvalila je Ashley zaručnika s kojim očekuje kći koja će se roditi u lipnju.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara