Donna Vekić uvučena u teniski skandal: "Kokkinakis ti je prasnuo curu"

Donna Vekić uvučena u teniski skandal: "Kokkinakis ti je prasnuo curu"

Foto: Getty Images

TIJEKOM ogleda u Montrealu, australski tenisač Nick Kyrgios pokušao je izbaciti Stana Wawrinku iz takta tako što mu je rekao: "Kokkinakis ti je prasnuo curu. Žao mi je što ti to moram reći, stari".

Kyrgios je govorio o svom kolegi Thanasiju Kokkinakisu, a djevojka o kojoj govori je hrvatska tenisačica Donna Vekić s kojom mediji Wawrinku već neko vrijeme povezuju i koja je ovako ni kriva ni dužna uvučena u teniski skandal.

No, Wawrinka se kasnije, tijekom press konferencije osvrnuo na događaj rekavši: "Nakon meča me izbjegavao, ali sreli smo se i detalji će ostati u svlačionici. Mislim da postoje neke stvari koje, bez obzira tko ste i pod kolikim ste stresom na terenu, jednostavno ne smijete izreći. To kako se on ponaša na terenu je znak da ima problema. Nadam se da će ga ATP kazniti".

Kyrgios je nakon meča bio daleko pomirljiviji pa je izjavio: "Znate, mislio sam, znate, bio je malo drzak i ne znam, to je nešto što sam rekao u afektu. Ali da, stvarno ne znam, jednostavno sam to rekao".

Kyrgiosova majka stala je u njegovu obranu rekavši da je njezin sin samo odgovarao na Wawrinkine provokacije.

Ipak, Wawrinka je i na Twitteru nastavio kritizirati suparnika: "Razočaran sam kad vidim da sportski kolega može biti tako pun nepoštovanja. To mi je nezamislivo. To što je rečeno ne bih rekao ni najgorem neprijatelju. Spustiti se tako nisko ne samo da je neprihvatljivo već i nevjerojatno."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara