Drski konobar: Amerikankama ispostavio račun s natpisom "debele djevojke"

Drski konobar: Amerikankama ispostavio račun s natpisom "debele djevojke"

Screenshot: News 10

NAKON ručka u otmjenom restoranu, svakako je za očekivati da će najviše ispaštati vaš novčanik, a ne vaše emocije. No, u slučaju triju djevojaka iz Kalifornije, ispostavljeni račun bio je vrlo eksplicitan i vrlo uvredljiv.  Naime, nakon što im je konobar u Cameo Casino Club restoranu u Stocktonu predao račun, Christine Duran, Christina Huerta i Isabel Robles pri njegovom su vrhu račun primijetile natpis "Fat Girls" (Debele djevojke).

"Dobila sam račun i kad sam vidjela što piše rekla sam prijateljicama, no one su mislile da se šalim, smijale su se", rekla je Duran.

Nakon kad im je Duran konačno pokazala račun, uvjerile su se i same. Potom su otišle do konobara koji je rekao da nema ništa s tim i da je vjerojatno drugi konobar Jeff, čije je ime bilo zapisano na računu i koji je primio narudžbu, u šali upisao uvredljiv natpis, ali da je njegova smjena završila i da nije tu. Uznemirene i ogorčene, tri žene tražile su da vide vlasnika restorana, prenosi Daily Mail.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao je glup izraz lica, kao kada je nešto smiješno, ali se suzdržavao da se nasmije", rekla je Huerte. Menadžer je naglasio da mu je žao što se to dogodilo i ponudio im prvo 25, a zatim i 50 posto popusta. No, one nisu bile impresionirane.

"Nisam mogla vjerovati. Označili su nas kao debele djevojke. Očito je to nešto sa čime se moramo nositi", dodala je Huerta.Vlasnik restorana na kraju je poručio da je spomenuti konobar suspendiran i da će uprava nastaviti istragu o ovom incidentu.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara