Dubioza Kolektiv poželjela dobrodošlicu u "Apsurdistan"

Foto: Press

JUTARNJI show Antene Zagreb svoje je sugrađane jutros probudio žestokom svirkom "Dubioze kolektiv".

Izvrsno raspoloženi bend iz susjedne Bosne i Hercegovine došao je Zagrepčanima poželjeti dobrodošlicu u "Apsurdistan".

"Teritorij Apsurdistana je jako fleksibilan i granice se šire ili sužavaju proporcionalno prisutnoj količini gluposti", ovako ga opisuju članovi benda a simpatično ime nosi njihov novi album koji su ovom prilikom promovirali.

Jednosatna live svirka na Anteni poklopila se s rođendanom voditeljice showa Barbare Kolar koja je rođendansko buđenje komentirala riječima: "Nije mi već dugo neki tako dobar bend svirao za rođendan!" 

Slušatelji su ih obasipali pozitivni komentarima oduševljeni osvježenjem u radijskom eteru, a Dubioza kolektiv sve skupa ih je pozvala na druženje u Aquarius Shopu u Varšavskoj 13, gdje svih 7 članova benda danas od 18.00 sati dolazi na druženje s obožavateljima prilikom kojeg će potpisivati novi album, fotografirati se s ekipom a vrlo vjerojatno i zapjevati.

Album "Apsurdistan" je dostupan i za besplatan download na njihovoj stranici.

"Na naslovnici albuma je grb Apsurdistana koji simbolizira ideološki bućkuriš koji služi kao temelj za društveno-političko uređenje države, kombiniran s elementima koji na slikovit način predstavljaju stanovnike Apsurdistana i njihove navike, uvjerenja i sistem vrijednosti. To post-tranzicijsko društvo svakim danom sve više liči na montipajtonovski skeč u kojem logika i zdrav razum ne postoje ni u tragovima. Ukoliko se i vi osjećate dijelom takve države, želimo vam dobrodošlicu!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara