Dubioza kolektiv uskoro će zapaliti Dubrovnik!

Foto: Press

JEDNO od najvećih glazbenih imena naše regije, Dubioza kolektiv, 12. travnja 2014. dolazi u dubrovački Culture Club Revelin, gdje će svojim prepoznatljivim ritmičnim stilom i atraktivnim scenskim nastupom zasigurno dići dubrovačku publiku na noge.

Ova ska, punk reggaea, dub rock atrakcija potpuno je zarazila cijelu regiju, što dokazuju rasprodane najveće dvorane na ovim prostorima, čime su pokazali da je u pitanju koncertno najjači bend naše regije. Ali, nastupi Dubioze kolektiva šire se i van regije, pa ih se može vidjeti na brojnim europskim i svjetskim pozornicama.

Dubioza kolektiv uz atraktivne scenske nastupe svojim političkim porukama ujedinjuje i bori se za status malog čovjeka, a dečki svojim humorom i otvorenošću iz dana u dan privlače nove simpatizere, zbog čega su postali jedan od najomiljenijih izvođača na ovim prostorima.

Album "Apsurdistan" odmah je po izlasku zapalio cijelu regiju. Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike koja ga nagrađuje najvišim ocjenama i već sad proglašava albumom godine. Jednaka je reakcija i publike koja je u vrlom kratkom roku napamet znala sve tekstove. Nedavni veliki koncerti u Hrvatskoj (Zagreb, Rijeka, Split) zasigurno potvrđuju da Dubioza uživa status kao malo koji bend u novijoj povijesti. Teme kojima se bave, sarkazam i realnost koji progovaraju iz hitova "Brijuna", "Kaži", "Prvi Maj", "Tranzicija" ili "Krivo je more 2", energija kojom ovaj izniman bend isijava sa scene i komunicira s publikom - sve to skupa učinilo je od "Apsurdistana" najtraženiju robu na Balkanu.

Bilo da su je dobili na poklon od benda (tj. besplatno skinuli s www.dubioza.org) ili kupili u CD shopu (i podržali lokalni record store) novi album Dubioze trenutno se vrti u najviše playera regije.

Nakon rasprodanog Zagreba, Rijeke, Splita na red je došao i Dubrovnik - Dubioza konačno nakon par godina dolazi pred dubrovačku publiku i u svom prepoznatljivom stilu sprema pravi glazbeno-scenski spektakl! Jedan od najatraktivnijih glazbeno-scenskih nastupa u ovoj sezoni Culture Club Revelin priprema sa studentskim zborom.

Vrata Culture Cluba Revelin se otvaraju u 23 h, a koncert počinje u 00:30 h.

Ulaznice u pretprodaji možete nabavit po cijeni od 40 kn, na dan koncerta 70 kn, VIP ulaznice su 100 kn.

Pretprodajna mjesta:

Caffe BRAZIL – DOC
Sport caffe BALUN – Mokošica
Caffe Bar PARADISO
Caffe Bar CASABLANCA
Caffe Bar MICRO
Caffe Bar DIX
Caffe Bar LAUS (TC MERCANTE)
Lounge Bar CULTO
Caffe Pizzeria BLUE PLANET
Club 23
Caffe Bar Zino

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara