Dude zna: Jeff Bridges otkrio tajnu dugog i sretnog braka

Dude zna: Jeff Bridges otkrio tajnu dugog i sretnog braka

Foto: Press

BRAK poznatog glumca Jeffa Bridgesa i njegove supruge Susan traje već gotovo 40 godina, a to je još nevjerojatnije uzmemo li u obzir činjenicu da je holivudska industrija poznata po svojoj "štetnosti" za brakove.

Tijekom gostovanju na Redditovu "Ask Me Anything", ovaj je oskarovac jednom od korisnika ove društvene mreže otkrio tajnu dugog i sretnog braka, a njegova je poruka postala pravi hit na internetu.

Bridges je dao tri savjeta.

1. Voljeti nekog znači biti im podrška

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Industrija je nemilosrdna prema vezama. Uvijek sam vjerovao da bi se mojoj ženi trebale pripisivati i moje zasluge jer bez njene podrške ne bih mogao. U braku smo od 1977., a poznajemo se još dvije godine prije toga. Stoga, svi filmovi koje sam snimio ona je snimila sa mnom i zajedničkim smo ih snagama uspjeli prebroditi".

2. Male stvari

"Najteže kod snimanja filmova je odvojenost od obitelji. Uvijek učinim sve moguće kako bih svakog dana barem nazvao svoju suprugu, da znam što se događa u njezinu životu i kažem joj što mi se dogodilo. Ponekad, kad ste dulje vrijeme odvojeni od voljenih osoba, vaša veza zna atrofirati ako niste angažirani. Dovoljne su ovakve male, svakodnevne stvari, kao poziv".

3. Najvažnije od svega, volite se

"Mislit ćete da sam blesav kad ovo kažem, ali volite se. No, što je uopće ljubav? Ono što mi prvo pada na pamet je otvorenost, razumijevanje, blagost, dobrota i rad na svim tim stvarima. Svi mi imamo svijetlu i mračnu stranu (sebičnost), a važno je prepoznati to jedno u drugome i shvatiti da ćemo u svakom trenutku imati vlastite, odvojene priče. To ne moraju biti ultimativne istine, ali istinite su za svakog od nas. Svatko od nas prolazi kroz vlastitu verziju realnosti, a to morate poštivati i prije svega njegovati ljubav. Shvaćate?"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara