Dvostruko je stariji od nje: Je li ova brineta nova djevojka Toma Cruisea?

Foto: InTouch

NJEZINO je ime Cynthia Jorge, ima 26 godina, živi u Queensu i voditeljica je restorana, a američki tabloid In Touch tvrdi: i nova djevojka Toma Cruisea.

50-godišnji glumac viđen je, naime, samo šest mjeseci nakon odvajanja od supruge Katie Holmes, kako mladu ljepoticu "vrti po plesnom podiju" u jednom klubu u New Yorku, a očevici su izjavili: "Bio je opčinjen Cynthijom. Ona je imala kosu svezanu u punđu, nosila uske crne hlače i izgledala fantastično".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj se dvojac prvi put susreo samo dva dana ranije od spomenutog događaja, 16. prosinca, kad je Tom posjetio Cynthijin restoran i ona mu je usput dala svoju posjetnicu. A hrabar joj se potez očito isplatio jer ju je glumac idući dan pokušao dobiti čak dva puta, ali je pritom stavljen na čekanje. Budući da je nije mogao dobiti na telefon, ostavio joj je poruku.

24 sata nakon toga par se našao u jednom klubu u kojem su se zabavljali s prijateljima, ali i mazili u separeu te plesali na plesnom podiju: "Plesali su salsu. Primio ju je i vrtio po plesnom podiju. Izgledao je kao profesionalac. U jednom su se trenutku počeli trljati jedno o drugo. Baš kao iz "Prljavog plesa". Tom je izgledao kao da je potpuno u svom svijetu, do kraja očaran", ispričao je neimenovani očevidac.

Na kraju večeri Tom se potrudio da Cynthiju ispred kluba dočeka automobil za siguran prijevoz do kuće, a njezina je "prijateljica" za Huffington Post izjavila da je Jorgeovoj oduvijek godila pažnja medija i da je oduvijek željela biti slavna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara