Dwayne ili Ronaldo, čiji su se mišići više dopali Irini Shayk?

Dwayne ili Ronaldo, čiji su se mišići više dopali Irini Shayk?

Foto: Press

NAKON što je medije mjesecima zabavljao svojim slikama iz razdoblja prije i poslije "Herkul ere" na Twitteru i Instagramu, Dwayne Johnson ovoga četvrtka u kinima širom svijeta napokon kreće u pravu akciju!

No, u filmu za kojeg se osam mjeseci fizički pripremao kako bi što više sličio poznatom antičkom superjunaku, pojavljuje se i djevojka Cristiana Ronalda, Irina Shayk (jedna od najljepših žena na svijetu prema brojnim anketama i izborima te uspješni model Sports Illustrateda) koja će ovdje prvi puta zaigrati na velikom platnu, pa je sigurno da će slavnom The Rocku ovih dana oduzeti veliki dio medijskog kolača.  

"Herkul" je dugoočekivana ekranizacija stripa Radical Comicsa Stevea Moorrea prema kojoj je sin Zeusa i smrtnice Alkmene (nakon 12 uspješno obavljenih zadataka koje je pred njega stavila ljuta Hera zbog nevjere supruga) običan čovjek, ratnik koji živi na staroj slavi. Zajedno s pet vjernih suradnika on putuje carstvom i prodaje svoje usluge za zlato, a svoju reputaciju koristi kako bi zastrašio neprijatelje. Kad njegovu pomoć zatraže vladar obližnje Tracije i njegova kći, on im pomaže poraziti zastrašujućeg neprijatelja i shvaća da ne može više živjeti samo okružen mitom koji ga prati, nego da treba postati heroj u kojeg ljudi vjeruju...

U ovom akcijskom spektaklu redatelja Bretta Ratnera okupila se međunarodna glumačka ekipa: dobitnik Zlatnog globusa Ian McShane (kojeg pamtimo kao šarmantnog Lovejoya), Rufus Sewell, Joseph Fiennes i za Oscara nominirani John Hurt, dok boje nježnijeg spola hrabro brane već spomenuta Irina Shayk kao Herkulova supruga Megara te Ingrid Bolso Berdal u ulozi amazonke Atalante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Da će ovaj film biti jednako zanimljiv i muškoj i ženskoj publici dokazuje i trailer:A Index i Blitz najbržem sretniku koji točno odgovori na postavljeno pitanje poklanjanju ovaj super Hercules set za vježbanje. Svoje odgovore s naslovom "Herkul" i svim svojim podacima šaljite na index.nagrada@gmail.com.

Što je Dwayne Johnson radio da bi sličio najsnažnijem čovjeku u ljudskoj povijesti?


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara