Ekskluzivni kadrovi sa snimanja spota PlayOnea, Barbare Tucker i QBoogieja: Singl za američko tržište spreman

Ekskluzivni kadrovi sa snimanja spota PlayOnea, Barbare Tucker i QBoogieja: Singl za američko tržište spreman

Foto: Press

NEDAVNO je završilo snimanje video spota za singl "We Can Take This Party" - PlayOne presents Barbara&Q.

Cijeli projekt je nastao suradnjom hrvatskog producentskog tima PlayOne (Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay) s Quinta Youngom (QBoogie) i kraljicom house glazbe Barbarom Tucker. Projekt će imati i brojna gostovanja eminentnih svjetskih top izvođača posredstvom Barbare Tucker.

U autorskoj i producentskoj izradi songa “We Can Take This Party“, D`Knocku i DJ Fresh Jayu se pridružio njihov stalni suradnik Zvonimir Dusper (Rei Noel), koji s njima radi na finalizaciji ostalih songova za Barbara&Q Project, a koaranžerski se pojavljuju Liveinthemix music suradnici Kosta Radman i Slow Mo`T. Baza promocije pjesme je USA, konkretno gradovi Las Vegas, gdje PlayOne imaju studio, i New York, otkud potiču Barbara i Quinta Young.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za distribuciju i promociju u Hrvatskoj te cijeloj balkanskoj regiji, zadužen je Hit Records, u suradnji s matičnim producentskom kućom PlayOnea "Svijet Produkcije". Za koncertnu djelatnost, te cijeli tour management brine se Marijan Kiš. U spotu "We Can Take This Party" sudjeluje  i plesna skupina "Atomic dance factory", koja je virtuoznim koreografijama i break battleovima dočarala autohtonu sliku izvornog House zvuka s elementima Hip Hopa i Funka. U cijelu priču su uključena i velika imena house glazbe, tako da će se raditi i više verzija.

Cilj ovog projekta su, osim izdavanja singlova, i zajednički nastupi PlayOnea, Barbare i Quinte s gostovanjima Barbarinih prijatelja, svjetskih izvođača poput Joselyn Brown, Crystal Waters ili legendarne Robin S., poznate po planetarno poznatom hitu "Show Me Love". Šlag na tortu je nastup PlayOnea na Miami Winter Conferenceu u specijalnoj večeri Barbare Tucker gdje gostuju najveće Dive Soul i House glazbe. Video "We Can Take This Party" se radi u produkciji UltraStar Videa i 5 Groupa, u čijem prostoru se izvodila kompletna snimanja, te cijela pretprodukcija Za odličan make up Barbare, Quinte i  PlayOnea pobrinula se Žana Kožul. Dio kadrova je sniman i u New Yorku!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara