Ekstremnim vježbanjem u samo sedam tjedana dobio pločice na trbuhu

Ekstremnim vježbanjem u samo sedam tjedana dobio pločice na trbuhu

Foto: Facebook

AUSTRALAC Julius Kieser tijekom sedam tjedana svoje je tijelo podvrgnuo ekstremnoj tjelovježbi nakon koje je izgubio "pivski" trbuh i na njemu dobio pločice.

Kieser se već neko vrijeme osjećao loše u svojem tijelu te se rijetko brinuo o sebi. Kao otac petero djece, teško je nalazio vremena za sebe, no sve se promijenilo kada je odlučio poraditi na svojem tijelu iz snova.

Kao i većini ljudi, krivac za višak kilograma bio je njegov stil života. Ironično, Kieser je nekoć davno bio osobni trener, a kada je počeo pisati knjige o vježbanju- uspio se zapustiti, sjedeći i pišući svakodnevno veliki broj sati, prenosi Daily Mail.

"Upao sam u kolotečinu i stalno sam se uvjeravao kako nisam u toliko lošoj formi. No, uskoro sam shvatio da sam u zabludi. Postalo je smiješno: dijeliti ljudima savjete kako ostati u formi znači da sam kao fitness autor trebao tretirati svoje tijelo kao hram, no ja sam se utapao u zabludama i jako puno hrane", otkrio je Kieser koji je dokumentirao svoj napredak tijekom sedam tjedana.

Kieser je također otkrio da je bio pod velikim stresom te da nije birao što će jesti: "Jeo sam što mi je prvo bilo pri ruci. Nisam pazio na prehranu. Radio sam kao konj, rijetko viđao djecu, a nedostatak sna rješavao prežderavanjem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 

Za Kiesera se sve promijenilo nakon iznenadne smrti oca u lipnju prošle godine te je počeo preispitivati svoje prioritete.

"Na sprovodu sam vidio brata. On je radio teži posao od mene i imao je više radnih sati tjedno, no i dalje je bio mišićav. Dok sam ja trpao kolače u usta, on je jeo salatu. Tada sam shvatio da mogu imati oboje- zdravlje i dugo radno vrijeme.

Kieser je počeo svakodnevno vježbati, osmislio je poseban program vježbanja za sebe, a tijekom treninga je djecu koristio kao utege.

"Djeca su odlični utezi, spojio sam ugodno s korisnim. I njima i meni je bilo zaabvno", kazao je 34-godišnjak.

Gubitak kilograma donio mu je i bolje poslovne rezultate, a njegova tjelesna masnoća je s nezdravih 20 pala na 8.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara