Emir Hadžihafizbegović domaćin Sarajevske kuće

Foto: PR

SAMO nas deset dana dijeli od početka šestog po redu Rujanfesta! Najveći regionalni gastro – glazbeni spektakl, koji će se održati u terminu od 13. – 22. rujna 2013. na prostoru tik do trgovačkog centra Westgate, predstavlja najbolji glazbeni program do sada ali i brojne gastro novitete. Jedan od njih je Sarajevska kuća koja se ove godine po prvi puta ekskluzivno predstavlja gostima Zagreba i okolice.

Priliku da osjetite, isprobate i uživate u čarima Sarajeva i svega onoga što BiH nudi pružit će nam jedna od nazabavnijih gastro kuća. Pored zabavno-gastronomske ponude koja je u Sarajevu zaista posebna, upoznat ćemo i bogatu kulturno – povijesnu sliku Sarajeva. Domaćin i prijatelj Sarajevske kuće je glumac Emir Hadžihafizbegović koji će se pobrinuti da posjet i druženje s ovom veselom ekipom bude nezaboravno.

Emir Hadžihafizbegović je jedan od nezaobilaznih i izvanrednih likova i ikona serije Lud, zbunjen, normalan te glumac koji je obilježio regionalnu kinematografiju zadnjih dvadesetak godina, član glumačke ekipe kultne Audicije, pobrinut će se da Vam Sarajevo predstavi kao kuću u kojoj je svaki gost dobrodošao. Miris pravih ćevapa i okus bureka ispod sača, smijeh do suza uz najdraže likove iz omiljenih humorističkih serija, vrsne sportaše i legendarne estradne ikone sarajevske scene očekuju sve posjetitelje najzabavnije gastro kuće ovogodišnjeg Rujanfesta.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

Sve informacije i Vaše rezervacije možete dobiti na broj: 091 2412666 ili 091 2412662 te e/mail: sarajevskakuca@hotmail.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara