Emir Hadžihafizbegović progovorio o nesreći: Napokon mirno spavam, susreo sam se s obitelji poginule

Emir Hadžihafizbegović progovorio o nesreći: Napokon mirno spavam, susreo sam se s obitelji poginule

Screenshot: N1

EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ gostovao je na televiziji N1 gdje je u razgovoru s Amirom Zukićem otkrio kako se osjeća tri mjeseca nakon što je sudjelovao u prometnoj nesreći na autocesti A3, u blizini Novske, u kojoj je poginula 63-godišnja Anica Kuduz, a dvije su osobe ozlijeđene.

"Imao sam jednu ljudsku i profesionalnu odluku da ne dajem izjave za medije. Ali, prošla su tri mjeseca od kobne noći 12. listopada i sada sam tu, kako smo se dogovorili", kazao je na početku te dodao: "Nesreća se desila 50 kilometara od Zagreba. Operirali su me hrvatski liječnici i ne bih se osjećao dobro da sam se liječio na Koševu ili u Fojnici s obzirom na to da pravna priča u vezi s nesretnim slučajem još traje, a ja sam legalist i čekam epilog svega".

Kazao je i da je krivac koji je srušio signalizaciju pobjegao i da nikada nije uhvaćen, iako je ono što je on napravio direktno uzrokovalo nesretne događaje.

"Život je ono što se događa između stvari koje planirate. Vraćao sam se iz Sarajeva, gdje sam snimao film. Trebao sam poletjeti za Skoplje 13. listopada ujutro, a moj posljednji snimajući dan bio je 10. listopad. Imao sam dva slobodna dana. Odlučio sam otići u BiH, gdje su se održavali izbori. Producent mi je rekao da bih se trebao odmoriti jer dugo snimam. Ipak sam otišao i onda se dogodila nesreća", ispričao je te potom dodao: "Nedavno sam imao susret s obitelji nastradale. Izrazio sam želju i to se dogodilo. Dogovorili smo se da nećemo praviti sapunicu. Mnogo im se zahvaljujem na reakciji i načinu kako su sve tretirali".

Na kraju je kazao i da tek od prije 20 dana može mirno spavati, nakon što se sreo s obitelji stradale žene.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara