Fanovi odabrali najomraženijeg lika iz "Igre prijestolja"

Fanovi odabrali najomraženijeg lika iz "Igre prijestolja"

Foto: Press

I ČETVRTA sezone "Igre prijestolja" iz tjedna u tjedan izaziva mnogo buke na internetu.

Ne možemo izbjeći "spoilanje" pa ćemo vam savjetovati da ne čitate dalje ako još niste pogledali sve dosad objavljene epizode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, iz tjedna u tjedan zbog nove sezone pokreću se rasprave na internetu, a to je bio razlog zbog kojeg je Huffington Post Amerikancima odlučio ponuditi da izaberu najomraženijeg lika. A sad kad više nema Joffreyja, obožavatelji su zaključili da najmanje vole njegovu majku Cersei, koja je zasjela na vrh ljestvice s čak 41 posto onih koji su je odabrali kao najomraženiju.

S druge strane, njezinog brata Jamieja kao najomraženijeg odabralo je samo jedan posto fanova. A s obzirom na to da je pred samo dvije epizode jednom od najkontroverznijih proglašena scena u kojoj on "siluje" Cersei, možda bi bilo za očekivati da njegova popularnost padne, a njezina poraste, ali to se očito nije dogodilo. Pa se da zaključiti da razlog tomu najvjerojatnije leži u činjenici da je scenu "najkontroverznijom" očito ipak prozvala šačica koja se lako sablazni i pritom je samo prilično glasna, odnosno lako dobiva prostor medijima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara