Feel The House Beating uz "Beat Up Cancer" u Green Gold Clubu

Foto: Press

NOVI vrući subotnji party ovog je vikenda na rasporedu u Green Gold Clubu. Uz dobre house ritmove i pozitivne vibracije, ova subota 07.09., je i humanitarna jer se podržava projekt "Beat up cancer".

Riječ je o projektu Glazbom do zdravlja subotnjeg gosta performera, bubnjara - Saše Mačeka. Cilj projekta je, pojašnjava Maček, educirati mlade ljude o raku, prvenstveno kroz glazbu. Uz podizanje svijesti, prikupljaju i donacije za razne organizacije i projekte vezane uz pomoć oboljelima od raka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čakovčanin Saša Maček, 2006. osnovao je Dead By Mistake, bend koji je uspješno zahvatio val popularne emo subkulture, no već dvije godine kasnije odlazi u Voodoo Lizards. Tada je radio i s gitaristom Micka Jaggera, Jimmyjem Ripom, i pratećim vokalom Rolling Stonesa, Bernardom Fowlerom. Kasnije 2011. iskoristio je novu priliku i počeo svirati s Plug In Stereo. S ovim pop-rock sastavom je odradio nekoliko turneja po SAD-u da bi na kraju potpisali za veliki Atlantic Records.

Saši Mačeku na stageu će se pridružiti i dvojac iz Novog Sada DJ Pijetla i MC Tatula. Vladimir Borović poznatiji pod nadimkom Tatula, član je novosadske grupe Unija i može se reći da je od "malih nogu" u hip-hop vodama. Ipak, odlikuje ga specifičan spoj različitih žanrova koje provlači kroz autorske pjesme koje stvara, čime je pravi predstavnik novog vala hip-hopa, s prizvucima R&B-ja, housea i dubstepa. S druge strane Jon Renemy je mladi Novosadski DJ nekima poznat i kao Pjetla. Svojom tehnikom i spajanjem različitih žanrova osvojio je srca publike širom Balkana. U njegovim setovima pored dubstepa i electro housea može se čuti i kvalitetan r'n'b i hip-hop zvuk.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara