Finale "Plesa sa zvijezdama" bez iznenađenja: Pobijedili Barbara Radulović i Robert Schubert

Foto: Press

FINALNA večer sedme sezone "Plesa sa zvijezdama" od samog je početka započela "eksplozijom emocija" i podizanjem kriterija.

Naime, Mirna i Damir otvorili su show prvim plesom i od samog početka pokupili maksimalnih 40 bodova što je dosad bilo najčešće namijenjeno Barbari i Robertu.

Paso doble bio je prvi izbor Barbare Radulovića i Roberta Schuberta, a izuzetno energična izvedba neke je članove žirija zatekla. Iako im se glazba nije svidjela, zaključili su da je tehnika besprijekorna i dvojac je ponovno pokupio najvišu ocjenu.Saša i Marija odlučili su se za sambu, ali nisu se proslavili. Iako ih je publika odlično prihvatila, žiri ih je na kraju nagradio sa "samo" 36 bodova.Ispali natjecatelji, Nika Fleiss, Davor Radolfi, Niko Pulić, Blaženka Leib i Darko Janeš zaplesali su u pauzi i tako označili početak drugog kruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom krugu Miran i Damir odlučili su se za nešto sporiji ples, a njihov freestyle u drugom im je krugu donio nešto slabiju ocjenu - 39.


Barbara i Robert nastavili su oduševljavati i publiku i žiri, a freestyle je prikupio iste ocjene kao i Mirna i Damir i natjecanje je postalo napetije jer i "štreberi" showa nisu uspjeli prikupiti četiri desetke.Saša Lozar i Marija Šantek svojim su slobodnim stilom zadovoljili visoke standarde žirija, a oni su ih nagradili najvišom ocjenom u drugom krugu. Ipak, to im nije pomoglo da uđu u posljednji krug i oni su prvi par koji je u finalnoj večeri ispao.Preostala dva para dobila su poseban zadatak. Izabrali su CD s glazbom i u samo 15 minuta morali su osmisliti koreografiju. Publiku i gledatelje u pauzi je zabavljala Colonia.

Povratak na plesni podij oba je para pronašao spremne, a istog je mišljenja bio i žiri koji je zaključio da je 15 minuta premalo, ali da su se kao dobri plesači odlično snašli.


Ipak, pobjednici sedme sezone očekivano su postali Barbara Radulović i Robert Schubert koji su bili favoriti od samog početka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara