Finale SP-a ili seks sa ženom, što je odabrala većina muškaraca?

Finale SP-a ili seks sa ženom, što je odabrala većina muškaraca?

Screenshot/Foto: YouTube/Shutterstock

DVOBOJEM Argentine i Njemačke večeras završava Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu.

Tim povodom stranica za online dating "Ashley Madison" napravila ja anketu u kojoj je sudjelovalo 15 tisuća njihovih korisnika.

Rezultati ankete pokazali su da bi većina oženjenih muškaraca suočenih s ovim izborom ipak odabralo - nogomet. Točnije, 72 posto njih radije bi gledalo finale SP-a, nego se seksalo sa svojom ženom.

"Ovi muškarci su hard core nogometni fanovi koji su protekli mjesec posvetili svoje slobodno vrijeme i emocionalnu energiju na navijanje za svoju omiljenu momčad. Vjerovali ili ne, strast i uzbuđenje koje muškarci osjećaju za utakmice često su jednaki strasti koju osjećaju za svoje partnerice. U ovom slučaju utakmica ima prioritet ispred ispunjavanja seksualnih potreba u njihovoj vezi", objašnjava Noel Biderman, osnivač i izvršni direktor stranice. 

Međutim, to ima i neke posljedice.

Dok muškarci gledaju utakmice i zanemaruju svoje žene i djevojke, one koriste priliku da se zabavljaju na stranicama ovog tipa. Slogan "Ashley Madisona" je jednostavan - život je kratak, upustite se u aferu. Glasnogovornik stranice kaže da je broj njihovih ženskih korisnika u Francuskoj i Njemačkoj porastao između 600 i 900 posto u vrijeme dok su reprezentacije tih zemalja igrale utakmice na SP-u.

"U vrijeme velikih sportskih događaja, pogotovo ako su oni orijentirani na muškarce, registracija ženskih korisnika raste", kaže glasnogovornik.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara