Fotka koja je postala hit: Nitko ne može vjerovati da je rodila prije samo šest dana

Fotka koja je postala hit: Nitko ne može vjerovati da je rodila prije samo šest dana

Foto: Instagram

SARAH STAGE, manekenku čijoj su se liniji tijekom trudnoće divili milijuni ljudi, upravo je zasjenila Samantha, supruga vozača NASCARA Kylea Buscha. Za one koji su zaboravili, Sarah je osvanula na naslovnicama brojnih svjetskih medija jer nitko nije mogao vjerovati da tako izgleda trudnica. Čini se da je time potaknula trend, jer brojne žene žele pokazati da i tijekom trudnoće imaju savršeno tijelo.

Nedavno je Samantha objavila fotografiju sa svojim novorođenim sinom Brextonom. Fotografija se potom munjevitom brzinom proširila internetom, ne zbog toga što je Brexton preslatka beba, već zbog toga što njegova majka ima ubojito tijelo.

 

Enjoyed some time in the pool today with my lil guy! I really feel like he has dropped over the past few days! Come on Baby B we are ready to meet you! 😎 #38weeks

A photo posted by Samantha Busch (@samanthabusch) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nije nikakvo iznenađenje, s obzirom na to da je Busch tijekom cijele trudnoće marljivo vježbala. Na tijelo svoje žene ponosan je i Kyle, koji je naziva svojom prvakinjom.  

"Samantha je moja prvakinja. Bez obzira na to koliko sam ja uspješan u svojoj karijeri, ona je ta koja je istinska šampionka", rekao je za TMZ.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara