Franka Batelić nakon "nastupa života": Toliko sam se zbunila da sam poljubila Beyonce!

Foto: Press

FRANKA BATELIĆ ove je srijede navečer nastupila prije Beyonce na koncertu u zagrebačkoj Areni, a nakon nastupa i čitave večeri bila je prepuna dojmova.

"Nije mala stvar nastupiti prije najveće svjetske zvijezde danas. Velika je čast znati da te Beyonce odabrala za taj nastup da budeš dio tog ogromnog glazbenog spektakla!", izjavila je Franka koja je u polusatnom nastupu otpjevala šest pjesama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada je pjevačica imala priliku i sastati se s Beyonce i popričati o glazbi i dojmovima: "Beyonce je zaista predivna osoba, toliko simpatična, pristupačna i draga. Moram priznati da mi nije bilo svejedno stati uz nju! Kada smo se srele, toliko sam se zbunila da sam je, umjesto da samo pružim ruku i pozdravim, poljubila. Nasmijale smo se i srdačno popričale. Budući da joj Jadransko more znači puno, pozvala sam je da i ovog ljeta posjeti našu predivnu obalu!", rekla je Franka koja je velikoj zvijezdi darovala maslinovo ulje svojih roditelja.

Da je Franka odlično odradila svoj nastup, potvrdila je i sama Beyonce u susretu s njom, ali i tijekom koncerta. Franki, koja je stajala unutar drugog dijela pozornice, na sredini dvorane, popularna Queen B se naklonila i sa smiješkom uzviknula: "Everybody give it up for Franka!".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara