George Clooney o kolegama u najiskrenijem intervjuu dosad: Zabrinut za DiCaprija, ljut na Crowea

Foto: Esquire

GEORGE CLOONEY u razgovoru za Esquire progovorio je iskreno o svojim kolegama glumcima.

Dotaknuo se prepirke s Russellom Croweom, za kojeg je rekao da mu se pokušao ispričati knjigom poezije koju mu je poslao na poklon, ali usput ga i ismijao. Naime, Crowe je Clooneyja optužio da se "prodao", a potom se pokušao ispričati: "Istina je da mi je Crowe poslao knjigu poezije kao pokušaj da se ispriča što me jebeno uvrijedio, što jest. On je započeo svađu sa mnom". Prisjećajući se da to nije prvi put da se Crowe na njega okomio dodao je i da je on "Frank Sinatra wannabe". "Baš mi se pokušao ispričati. Rekao je nešto u stilu da je bio krivo citiran, a ja sam mu rekao: 'Aha, da, svejedno'".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon Crowea 52-godišnji se glumac raspričao i o Leonardu DiCapriju za kojeg tvrdi da mu treba bolja ekipa. Ispričao je da je jednom s njim igrao košarku i da su se Leo i njegovi prijatelji čitavo vrijeme bahatili i prijetili da će ih "prebiti". Ali, kaže Clooney, on je na kraju pobijedio sa svojom ekipom i to 11-0. "A nesrazmjer između njihove igre i onog što su pričali natjerao me da razmislim o tome koliko je bitno imati nekoga u životu tko će ti govoriti kako stvari stoje", kazao je i dodao: "Nisam siguran da Leo ima nekog takvog".

Ali, Clooney očito ima i kolega koje voli i poštuje, budući da je o Bradu Pittu imao samo lijepe riječi. Pohvalio ga je što je film "Svjetski rat Z" iznio na svojim leđima do "finiša", unatoč tomu što je bio prisiljen na iznimno naporna ponovna snimanja. Ispričao je i da mu je Pitt jednog dana u Londonu, kad su "popili puno votke", povjerio da je mislio da će ga ta snimanja "ubiti".

Osim Pitta, pohvalio je i Billa Murrayja, ali zato mu na živce idu "Twitter-manijaci" poput Ashtona Kutchera, za kojeg je komentirao da bi vjerojatno puno više toga zadržao za sebe da si samo "dozvoli da 15 minuta promisli" o nečemu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara