George Lucas: Disney je izignorirao moje ideje za "Star Warse"

George Lucas: Disney je izignorirao moje ideje za "Star Warse"

Foto: Guliver Image/Getty Images

TVORAC "Zvjezdanih ratova" ("Star Wars") George Lucas priznao je da je Disneyev studio izignorirao  njegove ideje za novu trilogiju nakon što im je prodao prava za tu svemirsku sagu u listopadu 2012., prenosi The Guardian.

Nova trilogija započinje ukupno sedmim nastavkom pod nazivom "Zvjezdani ratovi: Sila se budi" ("Star Wars: The Force Awakens") koju snima redatelj JJ Abrams, a koji će se na velikim ekranima naći 18. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U novom intervjuu za Cinema Blend Lucas je otkrio da je u sklopu prodaje prava Disneyevom studiju ponudio ideje za trilogiju, ali da niti jedna od njegovih ideja nije dospjela u završni scenarij za Abramsov debitantski povratak u redateljsku fotelju.

"Odlučili su da ne žele iskoristiti ideje koje sam im prodao. Stoga su odlučili stvoriti vlastite ideje. To nisu one koje sam ja napisao za scenarij "Zvjezdani ratovi: Sila se budi", rekao je Lucas.

Disney planira izdati novu trilogiju "Zvjezdanih ratova" između ove i 2019. godine s omiljenim likovima poput Yode, Hana Sola i Bobe Fetta koji bi trebali dobiti svoje spin-off filmove. "Sila se budi" je prema istraživanjima najočekivaniji film ove godine. U kladionicama je favorit za film s najvećom zaradom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara