Glumac otkrio kako je sam sebe motivirao da se dovede u formu

Foto: Instagram, Twitter

CHRIS PRATT, zvijezda trenutnog hita "Čuvari galaksije", otkrio je u intervjuu za Esquire kako se motivirao da prestane jesti junk food i dovede se u formu.

Nekoć je on bio deblji 30-ak kilograma i kaže da se nije vidio u ulozi akcijskog junaka. "Kad su mi ponudili 'Čuvare galaksije', pomislio sam da nema šanse. Nisam se mogao zamisliti u toj ulozi. Nisam se htio osramotiti kao kad sam prije nekoliko godina otišao na audiciju za 'G.I.Joea'. Vidio sam kako me redatelj proučava. I imalo je smisla, bio sam debeo i izvan forme. Nisam izgledao kao akcijska figurica", kazao je.

Ipak, odlučio je da može od sebe napraviti akcijskog junaka i nije mu žao: "Imam više energije. Bolje spavam. Libido mi je puno bolji. Manje sam podložan djelovanju po impulsu. U potpuno sam drugom stanju u glavi", kazao je i pojasnio gdje je pronašao motivaciju: "Kad nisi u formi želiš trenutne rezultate. Ali, kad si u formi, znaš da je to rezultat toga da radiš malo svaki dan. Trenuci nisu samo trenuci. Trenutak može biti cijeli tjedan ili mjesec. Umjesto da pomislim kako bih baš sad rado pojeo burger, razmišljam malo dalje u budućnost. Pomislim: 'Ako pojedem hamburger, on ima 1200 kalorija, a sutra ću vježbati i sagorjeti 800 kalorija. Zašto ne bih pojeo salatu, svejedno vježbao, pa da imam nekakav napredak'".

Na kraju je dodao i da nema jednostavnog načina: "Ne možeš jesti krumpir, burgere, bilo što prženo. Ne možeš jesti ugljikohidrate. Moraš vježbati pet puta tjedno".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara