Glumica ljuta jer su iz filma izbacili scenu oralnog seksa: Ne vjerujem da bi scena bila cenzurirana da je situacija obrnuta!

Glumica ljuta jer su iz filma izbacili scenu oralnog seksa: Ne vjerujem da bi scena bila cenzurirana da je situacija obrnuta!

Foto: JLP

GLUMICA Evan Rachel Wood javno je izrazila svoje nezadovoljstvo postupkom Američkog filmskog udruženja (MPAA) koje je cenzuriralo pojedine scene njezinog novog filma "Charlie Countryman" u kojem se pojavljuje uz Shiu LeBoufa i Madsa Mikkelsena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihov me postupak razočarao jer još su jednom cenzurirali žensku seksualnost. Scena je promijenjena jer netko očito smatra da je prizor u kojem muškarac oralno zadovoljava ženu gori od scena u kojem netko nekome raznese glavu", napisala je glumica na Twitteru.

"Takve se stvari događaju u društvu koje želi posramiti i poniziti ženu koja uživa u seksu, a posebno kada muškarac nije taj koji je seksualno zadovoljen. Ne vjerujem da bi scena bila cenzurirana da je situacija obrnuta ili čak da je riječ o sceni u kojoj je žena silovana", nastavlja glumica te zaključuje: "Vrijeme je da odrastete i prihvatite činjenicu da su žene seksualna bića. Neki muškarci vole zadovoljavati žene. Žene nisu tu da ih izjebu i kažu hvala. Dopušteno nam je i uživanje u seksu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara