Glup, gluplji, ovaj lik: Ostavio vozačku na mjestu provale, a onda još i pozirao s plijenom

Foto: Broward Sherrifs Office

POLICIJA na Floridi imala je rijetko jednostavan posao kad je dobila prijavu za provalu u salon automobila iz kojeg je ukradeno četiri vozila, 44 ključeva za automobile, tablice i dokumentacija - provalnik Travis Devonte Rice (21) tamo je ostavio - vlastitu vozačku dozvolu, prenose američki mediji.

Riceu to nije bilo dovoljno pa je na fotografiji koju je stavio na svoju Facebook stranicu pozirao s plijenom u zubima - ključevima automobila kojeg je upravo ukrao.

Jonathan Shamis, upravitelj tvrtke Arion Motors u gradiću Plantation u Floridi, po dolasku u salon utvrdio je da je u njega provaljeno i uočio vozačku dozvolu na podu. Pregledom snimke sigurnosne kamere zaposlenici salona utvrdili su da je ona ispala provalniku iz džepa dok je vadio mobitel.

Vlasnik Arion Motorsa Adnan Radoncic kazao je kako je policija upravo uzimala otiske prstiju kad im je rekao da to nije potrebno jer vozačka pripada ni manje ni više nego provalniku.

“Mislim da je bio vrlo neoprezan. Možda je mislio da nema kamera iako po čitavom zidu salona piše velikim slovima da je prostor pod nadzorom. Rekao bih da se radi o najglupljem provalniku na svijetu", kazao je Shamis.

Rice je u trenutku dok je uhićen bio na uvjetnoj slobodi zbog osude za krađu.

Ukradena vozila još nisu pronađena a za drugom osobom koja je s njim sudjelovala u provali još se traga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara