Godinama vodio dvostruki život pa se zeznuo: Fotke s vjenčanja s drugom objavio na Facebooku

Godinama vodio dvostruki život pa se zeznuo: Fotke s vjenčanja s drugom objavio na Facebooku

Screenshot: YouTube

43-GODIŠNJI Britanac Adrian Linham vodio je naizgled normalan život sa svojom suprugom Liz s kojom je u bio u braku od 2007. godine. Živjeli su u predgrađu Bristola, na prvi pogled savršenim obiteljskim životom, no ispod te slike, Linham je igrao dvostruku ulogu - istovremeno je ne samo hodao, nego i živio sa svojom ljubavnicom Hayley Totterdell.

Točnije, nekoliko je godina, pretpostavlja se više od tri, uspijevao u tome da živi na dvije adrese, s dvije različite žene, a onda je, valjda potaknut tim uspjehom, napravio i korak dalje, koji ga je raskrinkao. Odlučio se, naime, vjenčati i sa svojom ljubavnicom. Vjenčanje, kojem su prisustvovali članovi obitelji i prijatelji njegove (druge) mladenke, upriličeno je na meksičkoj plaži Riviera Maya, istoj onoj na kojoj se vjenčao i sa svojom prvom suprugom.

Sve je prošlo u najboljem redu, dok njegova prva supruga, Liz, nije dobila pismo od svoje svekrve u kojoj stoji da joj je žao što je došlo do razvoda i da se nada da je dobro prihvatila činjenicu da se Adiran vjenčao s drugom. Liz se, naravno, šokirala, a onda je uslijedilo još jedno iznenađenje - na Facebooku je pronašla fotografije s vjenčanja svog supruga.

"Sve je negirao i rekao mi da sam luda"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim iste plaže, za drugo je vjenčanje, ipak nečemu odan suprug, odabrao i istog kuma. "Nisam mislila da se ovakve stvari mogu dogoditi u stvarnom životu, a posebno ne meni samoj. Ni u ludilu ne bih mogla pretpostaviti da ima drugu i ne samo to, nego i da se s njom vjenčao. Mislila sam da imamo dobar brak. Ovo mi je potpuno promijenilo pogled na život i ljude. Sad svih gledam drugačije", rekla je Liz, prenosi Daily Mail.

Ono što je ispalo na kraju vjenčanje, suprug joj je opravdao kao poslovni put, a nakon što se vjenčao s drugom, vratio se "normalnom" životu. Koji bi možda bio tko zna koliko još potrajao da Liz nije dobila pismo te da njen suprug na Facebooku nije objavio fotografije s drugog vjenčanja.

"On je sve negirao i rekao mi da sam luda. Ne pričamo više od tada", kaže Liz koja je sve prijavila policiji. Njen je suprug osuđen za bigamiju te je dobio 17 tjedana zatvora i 1000 funti novčane kazne. Razvod od prve supruge je u tijeku, a njegova nova supruga, iako nije imala pojma o njegovom životu i braku, ostala je uz njega. Inače, Liz i Adrian imaju jedno zajedničko dijete, dok on ima još dvoje iz prijašnje veze, a njegova nova supruga ima dvoje djece iz prošlog braka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara