Gole navijačice hit na Facebooku, ali ne i u Ministarstvu kulture

Gole navijačice hit na Facebooku, ali ne i u Ministarstvu kulture

Foto: Facebook/kzz.mhdz.hr

MALO JE bilo potrebno da se golišave fotografije mladih krapinskih HDZ-ovki pretvore u pravi Facebook hit.

Naime, Jelena i Viktorija u kratkom su vremenu preplavile zidove mnogih hrvatskih navijača koji su u njihovom, nešto slobodnijem stilu prepoznali ono što je nedostajalo domaćim navijačima -  ženske golotinje. O njihovom pothvatu bruji cijela Krapina, a ni "stanovnici" Facebooka za njima previše ne kasne.

Najvažnije je sudjelovati

Naravno, konzervativna sredina istog je trena bila oduševljena i šokirana ponašanjem mladih navijačica od kojih jedna, piše u komentarima fotografije, radi u Ministarstvu kulture, a druga je potpredsjednica mladeži HDZ-a Krapinsko-zagorske županije. Ipak, unatoč podacima na službenoj stranici, Jelena tvrdi da Viktorija više nije potpredsjednica te da više nema funkcija u stranci. Isto tako, one tvrde da njihov "privatni život nema veze s onim što rade" i da je "najvažnije to što su podržale hrvatsku reprezentaciju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Kao što vidite, bilo je super. Navijanje, ludilo. Ne žalim ni zbog čega. Ne znam zbog čega se paničari i zbog čega me nazivaju. Nisam ubila čovjeka nego se samo proveselila. Mislim da to nije nikakav problem", za Index je rekla Jelena komentirajući fotografije iz Poznanja koje su jučer osvanule na internetu.  

"Ne žalim ni zbog jedne sekunde provedene gore. Meni je prvenstveno bitno kako je moja reprezentacija odigrala. Idemo osvojiti Euro", dodala je.

Hit na Facebooku, ali ne i u Ministarstvu kulture

No, ova je priča dobila i svoj rasplet i to, za Jelenu, ne toliko sretan. Naime, protiv Jelene Mikše, koja je zaposlena kao referentica u Ministarstvu kulture, pokrenut je postupak zbog nanošenja povrede ugledu tijela u kojem radi.

"Postoji etički kodeks kojim su regulirana pravila ponašanja ljudi u tim pozicijama, konkretno se time bavi članak 3, i mi smo odlučili pokrenuti postupak protiv Jelene, jer smatramo kako je prekršila stavke tog kodeksa", rekla nam je Nataša Petrinjak, glasnogovornica Ministarstva kulture.>> Krapinske HDZ-ovke u svjetskom pohodu: Irci Hrvatima zahvalili na sisama

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara