Goran Navojec o "Zvijezde pjevaju": Za jednog dramskog umjetnika to je pirova pobjeda

Foto: HTV

POBJEDNICI šeste sezone showa "Zvijezde pjevaju" su Goran Navojec i Ivana Kindl, a poznati glumac nakon pobjede kaže: "Prije nekoliko dana rekao sam kako sam koketirao s estradom i evo vidite što estrada napravi od čovjeka, pobjednika šeste sezone! Za jednog dramskog umjetnika to je pirova pobjeda, hahahaha! To ne ide jedno s drugim, no evo, to sam odradio i sada se moram vratiti natrag u ove mirnije, glumačke vode". Na upit razmišlja li nakon pobjede i o pjevačkoj karijeri, rekao je kako je o tome razmišljao još u srednjoj glazbenoj školi, ali želja za dramskom umjetnošću je prevagnula.

> Ivana Kindl i Goran Navojec pobijedili u "Zvijezde pjevaju": "Ja sam crnac u tijelu bijelca"

> Barbara Kolar u finalu "Zvijezde pjevaju" servirala publici dekolte: Rozi grudnjak iskakao iz haljine

"Dojmovi su sjajni, to je bilo jedno fantastično druženje. Kada krenete u ovako nešto, svakodnevne vježbe iz tjedna u tjedan, vidite koliko je to strašno teško. Recimo, teške su mi bile Majke, odnosno `Ja sam budućnost`, bila je sjajno primljena, ali smo strašno vježbali za tu pjesmu", opisao je Goran svoja iskustva tijekom ove sezone.

Po bodovima žirija treći, a po glasovima publike drugi u finalu su bili Marija Borić i Giuliano. "Meni je ovo super, jako sam zadovoljna, ušla sam u finale i time opravdala prošlogodišnju pobjedu. Ovo je sasvim normalno i sretna sam jer sam dobila povratnu informaciju što publika misli o meni i koliko me voli. Da je bilo samo do žirija, ne bih tako daleko stigla", izjavila je Marija.

Trećeplasirani prema glasovima publike te drugoplasirani prema bodovima žirija bili su Nikša Kušelj i Ivana Husar. "Super mi je bilo, i bila je jedna jako interesantna emisija, drago mi je da su pobijedili Goran i Ivana koji su zaista bili divni, zapravo, pobijedili su moji favoriti. Ispunilo se ono što sam i najavio -  pobjednik će biti u znaku Vage, sve se na neki način poklopilo. Ovo je bila sezona za pamćenje", sažeo je Nikša svoje dojmove.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara