Gosti stigli na zabavu uoči srpskog "vjenčanja milenija"

Gosti stigli na zabavu uoči srpskog "vjenčanja milenija"

Foto: Twitter

NOVAK ĐOKOVIĆ i njegova trudna zaručnica Jelena Ristić ovog će četvrtka uploviti u bračnu luku.

A dvodnevno slavlje već je počelo budući da je za danas zakazana prva zabava u okviru proslave vjenčanja. Gosti su stigli na Sveti Stefan gdje se u restoranu Agora održava zabava dobrodošlice, a na kojoj bi trebali nastupiti bend Family, Lena Kovačević i Željko Samardžić, piše Blic. Oni bi trebali nastupati do dva sata iza ponoći.

Gosti su smješteni u resortu Aman, čiji je vlasnik među gostima na svadbi. Službena svadbena ceremonija zakazana je za sutra na Kraljičinoj plaži u 18 sati, a čitavom području ne može se prići bez pozivnice, budući da sve čuva privatno osiguranje i policija. Crna Gora tenisaču je ustupila policajce koji bi na Svetom Stefanu trebali ostati do 12. srpnja kad je najavljeno i crkveno vjenčanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve osoblje koje radi na "vjenčanju milenija", kako ga nazivaju Srbi, moralo je potpisati da neće otkrivati nikakve detalje sa svadbe te da neće koristiti mobilne telefone i fotoaparate.

Po dolasku na današnju zabavu goste su pred ulazom dočekivala Novakova braća Marko i Đorđe te njegov najbolji prijatelj Mark Stillitano.

Na svadbi se očekuje oko 150 gostiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara