Gucci zna: Ležeći u zatvoru zaradio 1,3 milijuna dolara

Foto: Facebook

JEDAN od najpoznatijih i najkontroverznijih južnjačkih repera, Gucci Mane, prošle je godine navodno zaradio preko milijun dolara, ali to ne bi bilo preveliko iznenađenje da reper u tom periodu nije bio u zatvoru.

Novinar Noiseya Neil Martinez-Belkin zapitao se kako je moguće da Gucci i dalje izbacuje novi materijal, a leži u zatvoru.

Belkin je kontaktirao Ronalda "Cavemana" Rosarija, izvršnog producenta Guccijeva albuma "The State vs. Radric Davis II: The Caged Bird Sings" i čovjeka zaduženog za reperove financije, a Rosario je otkrio da reper ima gomilu unaprijed pripremljenog materijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogli bismo izdati tri albuma godišnje naredne tri godine, a čak i nakon toga bismo imali dovoljno materijala za još tri godine", rekao je Rosario i dodao da je reper u telefonskom kontaktu sa svojim studijskim tehničarem Seanom Paineom s kojim dogovara nove pjesme.

No, najzanimljiviji podatak je da je Gucci tijekom 2013. zaradio 1,3 milijuna dolara jer na tržištu se našlo čak devet njegovih i još tri projekta njegove 1017 ekipe.

Gucci Mane, pravog imena Radric Davis, prošle je godine uhićen zbog posjedovanja oružja, a osude li ga, prijeti mu 20 godina zatvora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara