Gusan koji je čudom prošao bez težih ozljeda: Strijela mu prošla ravno kroz glavu!

Foto: Twitter

U BLIZINI Plymoutha u Kanadi dvojica su se dječaka igrala lukom i strijelom te pritom pogodila jednog gusana ravno u glavu.

Iako mu je strijela ušla s jedne, a izašla s druge strane, on se uspješno oporavlja. "Kad su nam iz Animal Rescue Leaguea donijeli ovog gusana imao je strijelu zabodenu u glavu. Nevjerojatno je to da je on samostalno mogao stajati, bio je živahan i čak mogao gutati", izjavio je veterinar Greg Mertz koji se o povrijeđenoj životinji brine, piše Boston Globe.

On je dodao da rana čak nije ni krvarila nakon što je strijelu uklonio te pojasnio: "Ovo je najsretniji gusan na svijetu. Strijela nije pogodila niti jedan bitni živac niti mozak". Životinji su potom dali antibiotike, a veterinari se nadaju da će rana uspješno zacijeliti. Ipak, još uvijek prate njegovo zdravlje: "Ozljeda na kraju nije bila dramatična, ali trenutno najviše brinemo zbog mogućnosti infekcije", zaključio je Mertz.

Dječaci koji su gusana ozlijedili bili su na "obavijesnom" razgovoru kod policije u kojem im se pojasnilo kakve opasnosti sa sobom nosi igranje s lukom i strijelom. Neće biti kažnjeni.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara