"Gwyneth je oduvijek bila zla i samodopadna"

Foto: Instagram

GWYNETH PALTROW već se neko vrijeme bori s lošom reputacijom, a u prilog joj ne idu ni netom iskopani kosturi iz prošlosti.

Glumica se nedavno našla usred svađe s Vanity Fairom, redovito je među prvih pet na popisu najomraženijih osoba u Hollywoodu, a o njezinom se "pravom licu" sad raspričala i bivša prijateljica iz škole.

Ona je za Radar Online pojasnila da je Paltrow oduvijek bila "zla djevojka" koje su se druge cure bojale. Pohađala je privatnu školu u Los Angelesu, a čak je i tad "bila sama sebi jednako važna kao i sada": "Gwyneth je uvijek izgledala kao da misli da je bolja od nas ostalih. Bila je u predstavi u kojoj je glumila ulogu princeze. I tad je jednoj drugog djevojci kazala da je normalno da je ona dobila tu ulogu jer jest princeza, za razliku od te druge djevojke koja to nije. Nitko nije bio iznenađen time, bila je tako samodopadna, čak i tada".

Neimenovana kolegica dodala je i da je posljednjih mjeseci, kad je krenulo glumičino navlačenje s Vanity Fairom, pola njezinih bivših prijateljica "jedva čekalo da vidi što će se u časopisu o njoj objaviti" te da su bile "razočarane kad povijest nije otkrivena".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara