Halle Berry udala se treći put

Halle Berry udala se treći put

Foto: Guliver Image/Getty Images

SLAVNA glumica Halle Berry (46) udala se proteklog vikenda za godinu dana starijeg francuskog kolegu Oliviera Martineza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njih su dvoje u brak ušli ove subote u Chateau des Conde u Valleryju u Francuskoj, a na internetu su se polako počele pojavljivati i fotografije, piše USA Today. Na imanju na kojem se nalazi dvorac postoji i crkva, a gosti su se zabavljali ispod velikog bijelog šatora.

Osim toga, poznato je da je svadba bila prilično mala, budući da je to u prethodnim intervjuima najavila sama glumica, koja je trenutno trudna i trebala bi roditi najesen. Berry je to treći brak, a nakon što su joj propale zajednice s Davidom Justiceom i Ericom Benetom izjavila je da se više nikad neće udati. Iz veze s Gabrielom Aubryjem ima petogodišnju kći Nalu oko koje se vodila sudska bitka za skrbništvo. Martinez je prethodno bio u vezi s Kylie Minogue.

Berry i Martinez sreli su se 2010. godine na snimanju filma. Nakon što ju je on zaprosio početkom prošle godine, lijepa je oskarovka izjavila: "Tko bi rekao? Nikad ne recite 'nikad', ljudi!'".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara