Harem´b Big Opening Party: Osvoji besplatno tetoviranje ili piercanje!

Harem´b Big Opening Party: Osvoji besplatno tetoviranje ili piercanje!

Foto: Press

KLUPSKI program Harem'b nastavlja se svake srijede u standardnoj postavi koja će se pobrinuti za vruće r'n'b i hip-hop večeri, stoga vas čekaju najbolji DJ setovi puni starog i novog zvuka. Za dobar zvuk zadužen je DJ Tom Polo i DJ Tzek.

Kako bi otvorenje bilo još zanimljivije, predstavlja se suradnja s Imaginarium Custom Tattoos.

Članica Harem'b ekipe Rea Matas odlučila se prepustiti u profesionalne Filipove ruke i tetovirati ružu na podlaktici. Ako i vi želite nabaciti malo boje na sebe sudjelujte u nagradnoj igri: Imaginarium Tattoos poklanja 1 tattoo voucher (za tetovažu dimenzija 20x15 (veličina muškog dlana)) koji možete osvojiti u nagradnoj igri.

Imaginarium je custom tattoo studio čiji se rad bazira na individualnom pristupu i izradi jedinstvenih tattooa što znači da klijenti dolaze s idejama ili referencama za tattoo, a tetovirači rade jedinstvenu skicu za klijenta. Ne rade kataloške tattooe i isto tako ne kopiraju tuđi rad.

Dugogodišnje iskustvo i kvaliteta rada garantiraju vrhunsku izradu tattooa koju su prepoznali i inozemni organizatori internacionalnih tattoo konvencija na koje je ekipa iz Imaginariuma bila pozvana i prisustvovala (Bruxelles, Frankfurt, Berlin, Regensburg, Fürth, Genk, Ljubljana, Zagreb...).

Specijaliziraju stilove kao što su: Traditional Old-school, Neo-traditional, Japanese, Dot-work, Graphic-modern, Realizam i ostale moderne stilove te prate najnovije svjetske trendove i koriste najbolje materijale i boje za tetoviranje.

Tattoo studio Imaginarium radi isključivo po dogovoru te je za posjet studiju potrebno prethodno ugovoriti termin.

Više o Imaginarium studiju potražite na njihovoj stranici na Facebooku.

Osim toga, Octopus piercing studio poklanja dva vouchera za piercing po izboru.

Iza imena Octopus stoje bodypiercerice Irena i Ivana, koje su ovaj zanat izučile dugogodišnjim radom u tattoo i piercing studiju te na mnogobrojnim bodypiercing seminarima.

2011. godine Irena je otvorila svoj studio pod nazivom Octopus piercing studio, a 2013. joj se pridružuje i Ivana kao već izučeni bodypiercer.

Više o Octupus studiju možete pronaći na službenoj stranici ili na Facebooku.

Ulaz na party je slobodan.

A ako želite osvojiti tetoviranje ili piercanje sve što trebate jest kliknuti na Lajk gdje ćete objaviti svoju fotku ili neku na koju ste nabasali na internetu, samo je bitno da je prikazuje tetovažu/piercing. Žiri će između 20 fotki s najviše lajkova odabrati pobjednika, a natječaj traje do 9. svibnja u 12 sati.

Kako se prijaviti?

1. Registriraj se na Index Lajk.

2. Uploadaj na Index Lajk u odgovarajuću rubriku fotografiju tebi lijepe tetovaže/piercinga - ovisno što želiš. To može biti tvoj crtež/fotka, a može biti i s interneta, upiši joj smisleni naslov, opis i odgovarajuće tagove/oznake među koje ćeš dodati i tag "Tetovaža" ili "Piercing" - ovisno za što se natječeš (u natječaju sudjeluju samo fotografije s tim tagom).

Pravila:

- Na natječaj se mogu prijaviti samo punoljetne osobe iz Hrvatske.

- Za prijavu na natječaj potrebno je sljedeće: na zabavni portal www.lajk.hr uploadaj fotku tebi lijepe tetovaže/piercinga, ovisno što želiš. Može biti crtež ili fotka, a može biti i neka s interneta, upiši joj smisleni naslov, opis i odgovarajuće tagove/oznake među koje ćeš dodati i tag "Tetovaža" ili "Piercing" (u natječaju sudjeluju samo fotografije s tim tagom).

- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Prijave na natječaj se zaprimaju od 2. svibnja 2014. u 15 sati do 9. svibnja 2014. u 12 sati, dokad prijavljene fotografije mogu skupljati lajkove.

- Od 20 fotografija koje prikupe najveći broj lajkova, naš će žiri (redakcija Indexa, urednik rubrike Lajk i predstavnici tattoo studija Imaginarium i piercing studija Octopus) odabrati pobjedničku.

- Imena tri pobjednika bit će objavljena 9. svibnja 2014. u 15 sati.

- U natječaju poklanjamo jednu tetovažu dimenzija 20x15 cm u Imaginarium Tatoo studiju, te dva piercinga po izboru u Octopus Piercing studiju.

- U natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici Indexa, Imaginarium Tatoo studija ni Octopus Piercing studija, kao niti članovi njihovih obitelji i rodbina.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika, kao i prava žalbe na odluke žirija.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara