Hideout turneja po gradovima regije starta u Tvornici kulture

Hideout turneja po gradovima regije starta u Tvornici kulture

Foto: Press

NAJVEĆI festival ovog ljeta započinje svoju promo turneju 16. ožujka u Tvornici kulture. Na turneji s kojom će obići gradove Hrvatske i regije držat će se svog jednostavnog i provjerenog recepta - vrhunski DJ-i, vrhunski klubovi te vrhunska ekipa!

Kako bi stigao u manje od četiri mjeseca napraviti što više partija u što više gradova, festival koji je u Velikoj Britaniji rasprodan čak sedam mjeseci prije početka, ove godine je odlučio startati već 16. ožujka sa svojom promo turnejom. Kao prvi grad koji će posjetiti odabran je Zagreb, a klub Tvornica kulture. S obzirom na to da nije lako prenijeti atmosferu festivala na kojem nastupaju DJ-i poput Marca Corole, Chase&Statusa, Four Teta, Loco Dicea, Modeselektora, Rudimentala, Setha Troxlera, SBTRKT, Skreama& Benge, Penduluma ili Netskija, od krucijalne važnosti je bio izbor DJ-eva.

No, poznata je činjenica da elektronska scena Hrvatske i regije vrvi talentima, pa će tako na prvom promo partiju u Tvornici kulture nastupati Chew the Fat! Croatia residenti Yesh i DMT te MC Tone Tuoro, zatim d’n’b i jungle maestro Filip Motovunski, MC Big Oz, popularni beogradski Rahmanee, dok je za vizualni dio zadužen VJ-polygon. Ova šestorka pojačana MC Tone Tuoroom, krajem prošle godine prodrmala je Zagreb Klanjem, najboljim prošlogodišnjim bass partyem o kojem se još uvijek priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hideout Tour Launch party u Velikom pogonu Tvornice kulture će startati u 23.30 sati. Upad će se naplaćivati do 1 sat po 25 kn, a nakon toga 35 kn.

Ulaznice namijenjene britanskom tržištu za treći Hideout rasprodane su u rekordnom roku, pa su tako sada ulaznice dostupne samo stanovnicima regije po cijeni od 430 kn preko sustava Eventim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara