Hit na Twitteru: Izbacili ih iz McDonald´sa zato što su se ponašali kao da su u finom restoranu

Foto: Twitter

IAKO McDonald's nije na glasu kao fini restoran u kojem možete ručati uz svijeće, tri tinejdžera odlučila su "okrenuti ploču" i ponašati se kao da se nalaze upravo u jednom takvom restoranu.

Naime, donijeli su vlastiti pribor, stolnjak i čaše za vino, a uzeli su i nekoliko svijeća kako bi večerali sa stilom.Srednjoškolci iz južnog Londona, William Peachy, Cameron Ford i Adam Welland svoje su iskustvo podijelili s prijateljima na Twitteru, a njihova je večera postala pravi hit i munjevito se proširila.

"Bilo nam je dosadno i odlučili smo otići na lijepu večeru u McDonald's", rekao je William za MailOnline.

"Kad smo došli, svi su se smijali ili nas čudno gledali. Međutim, jedan nas je zaposlenik odlučio otjerati i rekao nam da odemo ili da će nam zabraniti da ponovno uđemo u McDonald's. Nismo ga poslušali", rekao je William i dodao da su pobjegli kada je do stola došao zaštitar. Ipak, uspjeli su pokupiti sav svoj pribor.

No, glasnogovornik McDonald'sa izjavio je da su se neki zaposlenici pobunili, ali i da nije istina da su tinejdžeri istjerani iz restorana.

"Upoznati smo sa slučajem i drago nam je da smo ih mogli ugostiti. Zatražili smo samo da pokupe svoj pribor nakon večere", rekao je glasnogovornik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara