Hrvatica u Hollywoodu: Pristižu filmske ponude za mladu Splićanku Nataliju Ugrinu

Foto: PR

GLUMICA i model Natalija Ugrina svoje snove polako, ali sigurno ostvaruje u Hollywoodu.

Naime, nakon završenog studija Internacionalne ekonomije na  Sveučilištu La Sapienza u Rimu, mlada Splićanka odlučila se zaputiti "preko bare" u Los Angeles gdje je i diplomirala na prestižnom studiju UCLA te je tamo nastavila svoju karijeru.

Tijekom svog dvogodišnjeg boravka u Hollywoodu nosila je brojne revije poznatih kreatora, nastupila u TV showovima, snimila editorijale za poznate modne kuće, reklamu za Bud light, ULC luksuzne limuzine, Mondo Guey i brojne druge koje se prikazuju u SAD-u, Meksiku i Španjolskoj.

Pojavila se u nekoliko glazbenih spotova s velikim uspjehom. Jedan od zanimljivijih je onaj Davida Faustina koji je nakon uloge Buda Bundyja u seriji "Bračne vode" prešao u glazbene vode.

Natalija je ostvarila i zapaženu filmsku ulogu Lene u filmu "Caravaggio and My Mother The Pope", Marie u "Blue Sand", te filmu "Crown Point" u kojem glumi Ariannu,  a s kojim će sudjelovati na filmskim festivalima. Član je agencije Media Artist Group u kojoj  su također zvijezde poput Vivice Fox, Ashanti, Raymonda Cruza i Vanilla Icea.

Snimila je i naslovnicu albuma za popularnog venezuelanskog glazbenika imena Socioo.

Omiljeni je model meksičkog dizajnera Sarmyja Reyesa te je s njim nastupila na televizijama Telemundo i Univision. Članci o njoj objavljeni su u časopisima Backstage, Splash Magazine, Mantality Magazine.

Natalija je ove godine dobila i pozivnicu za dodjelu nagrade Emmy  i prošetala crvenim tepihom uz holivudske zvijezde. Ponuđeno joj  je više uloga u filmovima i serijama, a trenutno je prihvatila ulogu u filmu turskog redatelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara