Hrvatska voditeljica postaje sve popularnija na YouTubeu i društvenim mrežama

Hrvatska voditeljica postaje sve popularnija na YouTubeu i društvenim mrežama

Screenshot: YouTube

NAKON jučerašnje nesvjestice za vrijeme vođenja emisije "Školski sat", video Zlate Muck brzo se proširio svim domaćim medijima i ubrzo postao iznimno popularan na društvenim mrežama.

Međutim, izgleda da mlada voditeljica polagano stječe i "svjetsku slavu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njen video pojavio se na YouTubeu i u nešto više od deset sati skupio je preko trideset i dvije tisuće gledanja (gledanja je vrlo vjerojatno puno više jer mnogi su korisnici video ponovno uploadali), a o njenom padu pisao i australski NineMSN. Nadalje, video se pojavio i na iznimno posjećenoj stranici eBaum's World, a čak je zapela i za oko poznatom reperu 50 Centu.

Naravno, velik dio popularnosti vrlo je vjerojatno rezultat objave na Redditu na kojem ovaj tip "zabave" nikada ne prolazi nezapaženo.Podsjetimo, Zlata Muck srušila se u studiju HTV-a dok je vodila emisiju "Školski sat". Trudnoj Zlati koja očekuje dijete s novinarom Sašom Sušecom pozlilo je zbog zagušljivosti nakon čega je prekinut program i puštena arhivska emisija. Vrijedi spomenuti da je baš u tom trenutku započela priču o važnosti kisika što je cijelom događaju dalo dodatnu dimenziju.

Zlata je udarila glavom u police koje su se nalazile u studiju, i srećom prošla bez ozljeda, što su utvrdili i na Hitnoj. Zlata se u međuvremenu oporavila, tako da je naposljetku uspjela odjaviti emisiju i čak se našaliti na vlastiti račun rekavši da smo imali prilike vidjeti što se događa kada kisika nestane.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara