Hugh Grant prekida glumačku karijeru: "Završio sam s tim"

Foto. JLP

BRITANSKI glumac Hugh Grant priznao je da bi se uskoro mogao završiti svoju glumačku karijeru jer "više mu se ne sviđa proces pojavljivanja pred kamerama".

Grant (51) posljednjih godina prihvaća sve manje projekata, a za britanski OK! magazin rekao je: "Završio sam s tim. Povremeno se pojavi poneki projekt koji mi se svidi, ali načelno sam završio. Ne radim puno, ali sviđaju mi se određeni dijelovi glumačkog posla. Sviđaju mi se odnosi koje razvijam s ljudima za vrijeme snimanja, ali samo stajanje pred kamerama mi se ne sviđa".

"Moji me rođaci i prijatelji često pitaju za savjet jer žele biti glumci. To je kao bolest, čudno je. Sve je u redu ako su talentirani, ali ako nisu, ne znam što bih rekao njima ili njihovim roditeljima", dodao je.

"Najtužnije je vidjeti nekog u kasnim tridesetima ili četrdesetima kako se očajnički trudi pojaviti u nekoj reklami obučen u mrkvu. Neki ljudi to moraju, jednostavno su fascinirani glumom", rekao je. 

Njegov najnoviji glumački pothvat, nakon tri godine pauze, bio je crtani film "The Pirates! Band of Misfits" u kojem je posudio glas, a osim "Cloud Atlas" i "Bridget Jones' Baby", nema drugih projekata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara