Hugh Grant u novom filmu u čak šest uloga: Puno ubijam i silujem, i nosim odvratno puno šminke

Foto: JLP

GLUMAC Hugh Grant u novom filmu "Cloud Atlas" igra uloge čak šest različitih negativaca. "Puno ubijam i silujem. I nosim odvratno puno šminke i masaka, vjerojatno nećete ni znati da sam to ja u filmu", kazao je 51-godišnji Grant, kojeg je publika navikla gledati u romantičnim komedijama.

Jedna od njegovih uloga u novom filmu je i ona kanibala. Radnja se odvija u dalekoj budućnosti, za oko 2.000 godina. "Mislio sam - mogu ja to, lagano je. I onda sam u kostimu kanibala stajao na vrhu planine u Njemačkoj i dovikivali su mi da se ponašam životinjski: `Znaš, gladan si. Ponašaj se kao izgladnjeli leopard`, a ja sam pomislio: `Ne mogu ja to. Dajte neki komičan element`", ispričao je Grant.

U novoj filmskoj adaptaciji popularnog romana Davida Mitchella, uz Granta glume i Tom Hanks, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Halle Berry te Susan Sarandon. Film će u kina stići sredinom listopada ove godine. Radnja prati šest različitih, ali međusobno povezanih priča smještenih u različita vremena i na različita mjesta, od novinara koji istražuje slučaj korupcije u nuklearnoj elektrani 1975. godine, do plemena koja žive primitivnim životom u postapokaliptičnoj budućnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara