I Nives je VIP gošća na inauguraciji: "Zahvaljujem predsjednici na pozivu..."

I Nives je VIP gošća na inauguraciji: "Zahvaljujem predsjednici na pozivu..."

Foto: Press

SUTRA je velik dan za Hrvate.

Doduše, nešto veći za buduću predsjednicu i njezin tim, nego za obične smrtnike koji će se, u najbolju ruku, pred televizorom zabavljati uz zajedljive komentare i kokice, a ako je suditi prema onome što dosad znamo o Kolindinoj inauguraciji, to bi trebao biti, ako ništa drugo, pravi mali koncert.

Naime, poznato je da je Kolinda Josipovića odlučila nadmašiti u njegovom području - glazbi, te će, za razliku od njegovog skromnog izbora prije pet godina, na rasporedu biti čitav niz pjesama, redom omiljenih budućoj predsjednici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dakle, mogli bismo zaključiti da se sprema pravi show, a na to da službena državnička manifestacija neće biti promenada dosadnih političara upućuje i još jedan detalj: iz tima Nives Celzijus javljeno je da je i ona kao VIP gost dobila od Predsjednice poziv za inauguraciju.

O ovom neočekivanom potezu Nives je poručila: "Zahvaljujem predsjednici na njezinom pozivu kojim me je polaskala i doista mi je čast, što sam već i nedavno rekla, da ću osobno svjedočiti jednom povijesnom događaju, a to je da je u Hrvatskoj žena postala vrhovna zapovjednica. Prvi put imamo predsjednicu i time se može pohvaliti jako malo zemalja u svijetu. Po ideji mojeg kreativnog tima, gospođi Grabar-Kitarović sam snimila i obradu pjesme 'Kolinda' iz 1967. po kojoj je naša predsjednica dobila i ime i to je moj poklon za inauguraciju. Gospođa predsjednica djeluje mi kao dominantna žena koja ništa neće prepustiti slučaju i veselim se njezinim budućim državničkim potezima. Od srca joj želim puno sreće i suverenosti u predstavljanju Republike Hrvatske i jedinstvenom zastupanju svih naših građana".

Eto, očito se Kolindi toliko svidio Nivesin prepjev da ju je pozvala na ovako velik događaj. Ipak, pravi potez bio bi tek da ju je zamolila da pjesmu i izvede. Tko zna, možda je to jedno od iznenađenja koja nas očekuju...

Naravno, Nives je odmah ponosno i pozirala s VIP akreditacijom, a tko će se još iz svijeta showbiza pojaviti sutra na Markovu trgu ostaje nam samo pričekati i vidjeti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara