I to se dogodilo: "Gangnam Style" prešao milijardu pogleda na YouTubeu

I to se dogodilo: "Gangnam Style" prešao milijardu pogleda na YouTubeu

Screenshot: YouTube

SAMO nekoliko dana nakon što je i službeno objavljeno ono što smo svi znali, da je "Gangnam Style" najgledaniji video na YouTubeu u 2012. godini, postao je i prvi video u povijesti koji je na popularnoj stranici premašio milijardu pogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Također, prije mjesec dana hit Korejca PSY-ja postao je najgledaniji video u povijesti YouTubea, a da bude prvi kojem je uspjelo probiti granicu od milijardu gledanja trebalo mu je samo pet mjeseci.

"Ne mogu ovo usporediti s ničim drugim! U 2012. sam godini iskusio toliko toga; bila je to nevjerojatna godina, ali postići ovo je uistinu nešto što se ističe. Kad smo napravili video nisam mislio niti da će doseći brojku od milijun pogleda, nadao sam se samo da će dobro proći u Koreji. Samo sam radio što i inače radim i čekao. I dan danas još uvijek analiziram taj uspjeh. Želio bih znati u čemu je točno stvar kako bih ga mogao ponoviti! Ali mislim da je ključ u parodiranju i plesnim pokretima, ljudi mogu dodati svoj 'štih' već postojećoj koreografiji i to ih vjerojatno zabavlja", objasnio je za MTV i dodao da već radi na novom singlu jer želi dokazati da sve ovo može ponoviti: "Osjećam pritisak, ali tako je kako je. Moj mi menadžer cijelo vrijeme predlaže da se jednostavno vratim u Koreju i zabavljam se pa ću ga možda poslušati".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara