Iluzionist Andrej Škedel pogodio loto brojeve!

Iluzionist Andrej Škedel pogodio loto brojeve!

Foto: PR

ILUZIONIST Andrej Škedel uspio je pogoditi brojeve koji su izvučeni u 36. kolu lota 7/39.

Riječki iluzionist Andrej Škedel prošlog je vikenda predvidio loto brojeve te ih zapisao i zaključao u metalnu kutiju koja je zatim visjela 7 dana iznad centralnog prostora Tower centra.

U performansu koji je održan u nedjelju iluzionist je uspio u zaista nesvakidašnjem podvigu. Naime, nakon uvodnog dijela programa počelo je ono što je u proteklih tjedan dana zaintrigiralo mnoge posjetitelje centra, ali i širu javnost: jeli moguće predvidjeti loto brojeve?

U 20.05 h počelo je izvlačenje brojeva 36. kola lota 7/39 kojega su posjetitelji uživo pratili putem televizije. Nakon što je izvučen pojedini broj isti je zapisan na tabelu radi lakšeg praćenja od strane publike. Cijelo vrijeme izvlačenja loto brojeva metalna kutija je visjela na vidljivom mjestu iznad posjetitelja, zakačena na sajle. Nakon što je izvučen posljednji broj, kutija se je počela spuštati i uz budnu pratnju svih zainteresiranih smjestila se je na stol.

Cijelo vrijeme spuštanja i otvaranja kutije iluzionist je stajao na vidljivom mjestu i nije se približavao kutiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz publike je izabran posjetitelj kojemu je hostesa iz kutije dodala omotnicu. Posjetitelj je omotnicu otvorio, publici pokazao njezin sadržaj i pročitao zapisane brojeve. Pročitani brojevi su zaista odgovarali onima izvučenim nekoliko trenutaka ranije! Najprije je uslijedio muk, a nakon toga ogroman pljesak publike!

Ovo je bio još jedan performans koji je održan u sklopu najave jedinstvenog zabavno scenskog spektakla na temu magije i iluzije pod nazivom Mystic koji će biti održan 11. svibnja s početkom od 20.00 h u dvorani Centra Zamet u Rijeci. Na showu će nastupiti četiri mađioničara koji će izvesti više od 20 točaka od manipulacija i levitacija pa do velikih iluzija kojima će posjetitelje provesti kroz mističan svijet magije i iluzije.

Veliko finale ove manifestacije bit će prva ikad patentirana velika iluzija na svijetu koju je do sada zbog svoje opasnosti izveo mali broj iluzionista i koja još nikad nije izvedena na ovim prostorima – bijeg iz vodenog tanka!

Ulaznice za ovaj spektakl moguće je kupiti u Dallas Music shopu, na riječkom Korzu te na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 70 kuna za tribinu te 90 kn i 120 kn za parter.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara